REGMAR

Mavshack AB har utsett Anand Jhingan till tillförordnad vd

Styrelsen för Mavshack AB har utsett Anand Jhingan till tillförordnad vd för Mavshack Gruppen och ersätter därmed Tommy Carlstedt, som har beslutat att lämna bolaget. Anand Jhingan har arbetat som Head of Global Business Development inom Mavshack Gruppen sedan januari 2015 och kommer nu att tillträda tjänsten som tillförordnad vd från och med den 1 mars 2023.

"Vi tackar Tommy för hans långsiktiga engagemang för Mavshack och önskar honom all lycka i hans framtiden," säger Rainier David, styrelseordförande i Mavshack AB. "Anand har varit med oss länge, bland annat har han etablerat Mavshack Movies partnerskap i Mellanöstern 2015, som fortfarande levererar starkt och har lett Mavshacks Indien-baserade outsourcingverksamhet för mjukvaruutveckling baserad i Chandigarh sedan 2017. Nyligen har Anand också startat MavshackLive's e-handelsverksamhet i Indien som har vuxit med stormsteg. Med Mavshacks verksamhet som får mycket uppmärksamhet i Indien är Anand idealisk för att ta över tyglarna i Mavshack Gruppen och leda oss till en hög tillväxt och lönsam framtid."

"Jag har ägnat det senaste året åt att omstrukturera företagets kostnadsbas och flyttat vårt fokus till skalbara SaaS-produkter. I den här processen har jag arbetat nära Anand och därför känner jag mig säker på att han kommer att fortsätta utveckla företaget i rätt riktning" säger Tommy Carlstedt

Tommy Carlstedt kommer att vara bolaget behjälpligt även efter 1 mars och det finns flertalet aktieägare som föreslår Tommy Carlstedt till styrelsen för Mavshack AB till årsstämman.

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14:e februari 2023 kl. 10:45 CET.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, vd Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

______________________________________________________________

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank