Marknadsuppdatering september 2018

Mavshack AB (publ)

Den garanterade företrädesemissionen stängdes, som vi tidigare kommunicerat, under månaden. I emissionen tecknades omkring 56% av aktierna med företräde och 44% av garanterna. Administrationen runt emissionen har till stor del hanterats av oss själva och vår bedömning är att vara klara inom kort. Koncernen tillförs ca 14.67 MSEK före kostnader relaterade till emissionen.

24hTech

Faktureringen för 24hTech uppgick till 434 000 kronor (0 - 17). Under månaden har vårt fokus legat på på lanseringen i Norge för HomeTV som sker inom kort. Vid månadsskiftet hade HomeTV mer än 2 300 titlar på plattformen, vilket gör den till en av de streamingtjänsterna på den svenska marknaden med störst utbud av film. 24hTech ansvarar för hantering och konvertering av innehållet som publiceras på plattformen.

IPMovers

Faktureringen för IPMovers uppgick till 542 000 kronor (0 - 2017) under månaden. Samarbetet med våra svenska kunder fortsätter enligt plan. Intresset för våra tjänster är stort och vi är aktiva i vår bearbetning av flertalet potentiella kunder i Sverige.

Mavshack Movies

Försäljningen uppgick till 112 400 abonnemang under månaden (256 198 - 2017). Försäljningen på den saudiska marknaden har bidragit med 14 110 sålda abonnemang under månaden varav ungefär 50% består av veckoabonnemang. Emissionen som genomfördes under september ger möjlighet att satsa på marknadsföring för www.mavshack.com. Nästa omgång av PSL-matcher, vilka påverkar försäljningen positivt, spelas under oktober månad. Beräknad intäkt från försäljningen på plattformen under september är ca 900 000 kronor.

17:e oktober 2018

Mavshack AB kontakt:
VD, Tommy Carlstedt, 08 124 517 90

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17:e oktober 2018 kl. 14:30 CET.

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech IPMovers och Mavshack Movies samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank