Ladda ned Shapp - Next Gen Shopping Experience

Mavshack lanserar i dag Shapp - Next Gen Shopping Experience, Shapp-appen finns att ladda ner hos App Store. I och med lanseringen av Shapp tar Mavshack Liveshopping till nästa nivå. Shapp är en naturlig samlingsplats för kreatörer, företag och konsumenter.

“Jag tror att Shapp kommer vara ett perfekt komplement till dagens E-handel. Rörlig bild kopplat till shopping är verkligen rätt i tiden. På andra plattformar så är det vanligt att man får frågan vart produkterna kommer ifrån, Shapp ger mig möjligheten att integrera produkterna direkt i mitt content, för att sen kunna inspirera och sälja produkter och tjänster som mina följare tycker om." säger Stella Parnevik, kreatör.

Shapp är sprunget ur Mavshacks över 14-åriga erfarenhet av global streaming integrerat med Tipser. Tipser står för kundnätverk, logistik och checkout inom Shapp. Tillsammans erbjuder Shapp en unik möjlighet för kreatörer att sälja över 500 produkter från start och fler läggs till löpande. Shapp lanseras först på den svenska marknaden men är skapad för expansion till fler marknader, såsom Tyskland, Storbritannien och USA.

Jag är väldigt stolt över Shapp, produkten ligger helt rätt i tiden, interaktionen mellan konsumenter och kreatörer i ett helt öppet kommersiellt forum är världsunikt” säger Tommy Carlstedt, vd Mavshack. “Tankarna på Shapp väcktes när USA diskuterade begränsning av appar där data lagras i Kina. Shapp är därför utvecklat för att passa den amerikanska marknaden från start”.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank