Klar för Amazon Fire TV och Fire TV Stick

Mavshacks app blev idag godkänd och tillgänglig på Amazon Fire TV och Fire TV Stick. Enheterna är populära i främst Nordamerika och Storbritannien vilket är två viktiga marknader för Mavshack.

- Detta är ett led i vårt arbete att göra Mavshack än mer tillgänglig på marknader där stora delar av den indiska och filippinska diasporan finns. Nordamerika, Storbritannien och Mellanöstern är prioriterade marknader för oss, säger Anders Lindén VD Mavshack.

Från och med idag kan alla med en Amazon Fire TV och Fire TV Stick ladda ned Mavshacks app. Inom kort kommer användare även kunna beställa Mavshack abonnemang direkt från sin Amazon enhet. Sedan tidigare har Mavshack funnits tillgänglig på Amazons läsplatta Kindle Fire.

3 juni 2015

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Lindén, VD, tel: 08-1245179

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank