Fler och fler influencers väljer SHAPP!

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience har på kort tid samlat på sig en stor mängd användare som nu skapar innehåll i det nya digitala forumet. Bland de över 500 aktiva konton som är skapade på appen syns dessutom flera kända namn från influencer-branschen.

Intresset för SHAPPs nya shoppingapp fortsätter att växa, och bara några veckor efter lansering finns nu över 500 aktiva konton på plattformen. Bland de konton som idag finns registrerade hos SHAPP! förekommer flera innehållskreatörer som har större följarskaror på plattformar som Instagram och TikTok. SHAPPs influencers använder andra sociala medier för att kunna driva försäljning av produkter och tjänster till sina befintliga följare via SHAPP!.

Många av profilerna som finns på SHAPP! är nischade inom områden som mode, livsstil, heminredning och skönhet, och har även följarskaror som är intresserade av dessa ämnen. Influencers som Alma Persson (1,2M följare på TikTok), Stella Parnevik (202k följare på TikTok) och Konrad Annerud (117k följare på Instagram) är exempel på kända namn som idag finns på SHAPP. 

Nedan följer ett urval av kända innehållskreatörer som har aktiva konton hos SHAPP!:

@konradannerud (117K -IG)
@natthisthoren (43k - Tiktok)
@preetikauur (102k - Tiktok)
@almaperssons (1,2M - Tiktok)
@kretoziz (125k - Tiktok)
@bellapetrova (74k - Tiktok)
@stellaparnevik (202k - Tiktok)
@zoeroberts (23k - IG)
@idakarlsson (71k - Tiktok)
@missvalentine (51k -Tiktok)

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience är en del av Mavshacks senaste satsning på Live Video Shopping. SHAPP! är en digital plattform och ett öppet kommersiellt forum där kreatörer kan skapa inspirerande innehåll i samarbete med företag, i syfte att sälja produkter. Affärsmodellen bygger på en intäktsdelning mellan kreatören, det samarbetande företaget, Mavshack och Tipser. Appen finns idag tillgänglig för nedladdning på App Store.

För mer information om SHAPP!,  besök shapp.io eller kontakta Simon Kaiser: simon.kaiser@shapp.io 

Stockholm den 2 juni 2022
Mavshack AB (publ)

För mer information om Mavshack vänligen kontakta:
VD Tommy Carlstedt
Telefon 08 12451790 

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.  Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank