LC-Tec växer och anställer ny produktionschef i Borlänge

Robin Diegnér tillträder som ny produktionschef vid LC-Tecs anläggning i Borlänge. Som produktionschef kommer Robin att ansvara för tillverkningen av LC-Tecs specificerade produkter och för tillverkningslaget som idag består av 11 personer. Robin kommer närmast från Northcone AB där han verkade som produktionschef.

Frånträdande produktionschef Britta Backlund blir kvar på företaget och tillträder en ny tjänst som ansvarig för prototyptillverkning och produktionsanpassning av nya produkter. Hon har varit en central del av LC-Tec sedan 1998 och är expert på avancerade tillverkningsprocesser.

"Vår verksamhet växer och utvecklas. Det är därför oerhört glädjande att kunna välkomna Robin som med sin drivkraft och sitt produktionskunnande kommer att bli en stor tillgång för LC-Tec. Jag vill också tacka Britta för hennes värdefulla insatser och som med sitt engagemang har varit starkt bidragande till LC-Tecs framgångar. Ansvarsuppdelningen av specificerade och nya produkter är en förutsättning för att kunna hantera ökade produktionsvolymer.", säger Jesper Osterman, VD vid LC-Tec Displays AB.

Jesper Osterman

VD

LC-Tec Displays AB

Tel: 073-981 13 79

Mail: [email protected]

LC-Tec-koncernen är specialiserad på optiska komponenter baserade på flytande kristall (eng. liquid crystal "LC") teknik. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av olika LC-baserade produkter, inkluderande optiska slutare, varierbara filter, polarisations-modulatorer och informationsdisplayer. LC-tekniken möjliggör elektronisk kontroll av infallande ljus utan att ha rörliga delar och produkterna används bl.a. för visning av 3D-film på biografer, tillsammans med professionella videokameror och i smarta glasögon. I bolagets lokaler i Borlänge finns tillgång till avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. Moderbolaget LC-Tec Holding AB är noterat på NGM Nordic MTF. Mer information om LC-Tec finns på www.lc-tec.se.


Om LC-Tec

LC-Tec-koncernen är specialiserad på optiska komponenter baserade på flytande kristall-teknik.

Webbplats
www.lc-tec.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från LC-Tec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn LCT ISIN-kod SE0000619371