LC-Tec Displays AB tecknar avtal med leverantör av varierbara filter baserade på plastsubstrat

LC-Tec Holding ABs dotterbolag LC-Tec Displays AB har nyligen tecknat ett flerårigt avtal med en samarbetspartner och leverantör av varierbara filter baserade på plastsubstrat.

Avtalet är en viktig del inom LC-Tecs satsning på produktområdet smarta glasögon då det säkerställer hög leveranskapacitet av LC-Tecs patenterade och patentsökta PolarView®-filter. För applikationen smarta glasögon är det en stor fördel att kunna erbjuda böjbara filter med låg vikt, vilket åstadkoms genom tillverkning på plastsubstrat istället för på de glassubstrat som används vid LC-Tecs befintliga produktionsanläggning.

Borlänge den 5 december 2017

För ytterligare upplysningar kontakta:
Jesper Osterman
VD
LC-Tec Displays AB
Tel: 0243-79 40 70
Mail: [email protected]

Om LC-Tec
LC-Tec-koncernen är specialiserad på optiska komponenter baserade på flytande kristall (eng. liquid crystal, "LC") teknik. Bolaget har mer än 25 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av olika LC- baserade produkter, inkluderande optiska slutare, switchbara filter, polarisationsmodulatorer och informationsdisplayer. I bolagets lokaler i Borlänge finns tillgång till avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. Moderbolaget LC-Tec Holding AB är noterat på NGM Nordic MTF. Mer information om LC-Tec finns på www.lc-tec.se.


Om LC-Tec

LC-Tec-koncernen är specialiserad på optiska komponenter baserade på flytande kristall-teknik.

Webbplats
www.lc-tec.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från LC-Tec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn LCT ISIN-kod SE0000619371