REG

KlaraBo utser Urban Ottosson till interim CFO samt förstärker ledningsgruppen med HR-ansvarig Maria Lindén

KlaraBo har utsett Urban Ottoson till interim CFO. Urban har lång erfarenhet från rollen som CFO i flera börsnoterade bolag såsom, Hexpol, Ependion (Beijer Electronics), Lammhult Design Group med flera och driver även sedan 2014 ett investmentbolag. Urban tillträder som interim CFO den 1 december och kommer att ingå i KlaraBos ledningsgrupp och rapportera till VD.

"Vi är glada att kunna välkomna Urban till oss som interim CFO. Urbans långa erfarenhet som CFO och ledare kommer vara ett värdefullt tillskott till finansfunktionen och för hela bolaget. Med Urbans kunskap och förståelse för hur det är att arbeta i ett börsnoterat bolag känns det tryggt att ha honom ombord", säger Andreas Morfiadakis, VD på KlaraBo.

Vidare förstärker KlaraBo sin ledningsgrupp med HR-ansvarig Maria Lindén. Maria har sedan i maj 2023 innehaft samma roll på konsultbasis men kommer från och med den 8 januari 2024 att vara anställd i bolaget och ingå i ledningsgruppen. Maria har lång erfarenhet från olika befattningar inom HR bland annat från Lantmännen, Verisure och Pågen.

"Maria är en driven och erfaren ledare med en förmåga att utveckla ledarskap, kultur och organisation. Vi är glada att nu kunna anställa henne så hon kan fortsätta bedriva KlaraBos utvecklingsarbete inom HR-området samt ta plats i ledningsgruppen", säger Andreas Morfiadakis, VD på KlaraBo.

MÅN, NOV 27, 2023 08:00 CET

För mer information:
Andreas Morfiadakis, VD KlaraBo
[email protected]
+46 76 133 16 61

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i regioner med befolkningstillväxt och stark arbetsmarknad förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare. KlaraBo är noterat på Nasdaq Stockholm och handlas under symbolen KLARA B.

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet.

Webbplats
klarabo.se

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn KLARA B ISIN-kod SE0010832287

IR-Kontakt

Andreas Morfiadakis IR-kontakt & VD [email protected] +46 76 133 16 61