KlaraBo har inlett byggandet av totalt 54 lägenheter i Bjuv

Bostadsföretaget KlaraBo satte i veckan spaden i marken och inledde uppförandet av företagets första hyreslägenheter. I Tibbarp, ett av de mest intressanta och natursköna områdena i Bjuvs kommun, planerar företaget att uppföra totalt 54 lägenheter fördelade på sex tvåvåningsfastigheter. 

- Det känns mycket glädjande att vi nu har startat uppförandet av KlaraBos första lägenhetsprojekt, säger företagets VD Andreas Morfiadakis. Intresset för projektet har varit mycket stort och samtliga 18 lägenheter i etapp 1 är sedan länge uthyrda.

KlaraBo beräknar att de första hyresgästerna ska flytta in i sina nya lägenheter under september i år.

KlaraBo har även tagit beslut om att starta etapp 2 i Bjuv som innefattar ytterligare 36 lägenheter i samma projekt. Målet är att kunna starta etapp 2 under andra delen av sommaren i år och att inflyttning ska kunna ske i början av 2019. KlaraBo har ansökt om statligt investeringsstöd för att nå så attraktiva hyror som möjligt.

KlaraBo söker kontinuerligt efter nya intressanta projekt för hyreslägenheter och har för närvarande aktiviteter i Svalöv, Höganäs, Karlskrona och Falun, utöver projektet i Bjuv.

För mer information kontakta gärna Andreas Morfiadakis, VD för KlaraBo, 0761-33 16 61.

Om KlaraBo 

KlaraBo uppför och förvaltar attraktiva bostäder med rimliga hyror. Det gör vi genom att förvärva tomter på natursköna områden och sedan snabbt och enkelt bygga kostnadseffektiva och ytsmarta egenutvecklade KlaraBo-hus.

Vi kan effektivt kombinera antalet lägenheter och lägenhetsstorlekar efter kommunens behov. Med vårt flexibla byggsätt kan vi också enkelt anpassa oss till tomternas storlek och utformning. KlaraBo startade sin verksamhet 2016, har huvudkontor i Malmö och agerar över hela landet. Vårt mål är att uppföra 3 000 - 5 000 lägenheter inom fem till sju år.


Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet.

Webbplats
klarabo.se

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn KLARA B ISIN-kod SE0010832287

IR-Kontakt

Andreas Morfiadakis IR-kontakt & VD [email protected] +46 76 133 16 61