Inbjudan - resultatpresentation delårsrapport andra kvartalet 2024

KlaraBo publicerar sin delårsrapport för det andra kvartalet den 16 juli kl 08:00 och bjuder in till en webbsänd presentation och telefonkonferens samma dag kl. 09:00. KlaraBos VD Andreas Morfiadakis och CFO Per Holmqvist kommer att presentera rapporten samt svara på frågor. Presentationen hålls på svenska.

Telefonkonferens och webbsändning
Tid: tisdagen den 16 juli 2024, kl. 09:00

Länk till webbsändningen nedan. Via webbsändningen finns möjlighet att ställa skriftliga frågor.
KlaraBo Q2 Report 2024 (financialhearings.com)

Om du önskar ställa muntliga frågor via telefonkonferens registrerar du dig via länken nedan. Efter registreringen får du telefonnummer och ett konferens-ID för att logga in till konferensen.

Call Access (financialhearings.com)

Presentationen och webbsändningen kommer att finnas tillgängliga på www.klarabo.se efter telefonkonferensen.

För mer information:
Andreas Morfiadakis, VD KlaraBo
[email protected]
+46 76 133 16 61

Om KlaraBo
KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i regioner med befolkningstillväxt och stark arbetsmarknad förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare. KlaraBo är noterat på Nasdaq Stockholm och handlas under symbolen KLARA B.

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet.

Webbplats
klarabo.se

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn KLARA B ISIN-kod SE0010832287

IR-Kontakt

Andreas Morfiadakis IR-kontakt & VD [email protected] +46 76 133 16 61