Niklas Kvist ny chef för JonDeTechs ingenjörsteam

JonDeTech växer med Niklas Kvist, tidigare CTO vid Wifog och utvecklingschef för Neonode, som nu ska bygga upp och utveckla JonDeTechs team av ingenjörer och utvecklare. Niklas tillträder sin nya tjänst i januari 2017.

- Vi har så många möjligheter just nu och för att behålla vårt strategiska fokus måste vi stärka vår produktutveckling. Med Niklas vid rodret för våra ingenjörer kan vi utvecklas i snabbare takt som bolag och flytta fram gränserna ännu mer gällande applikationer av nästa generations IR-sensorer, säger Robert Ekström, VD JonDeTech.

Niklas Kvist har lång erfarenhet från både teknikbolag och komponentmarknaden, bland annat från sin roll som utvecklingschef på Neonode och som CTO vid Wifog. Nu tar han över ansvaret för att bygga upp och driva JonDeTechs team av ingenjörer och utvecklare.

- I dag ligger fokus hos de flesta på kommunikation mellan olika teknikenheter för att uppnå effektivitet och här går utvecklingen fort fram. Inom en nära framtid är det dock din övriga närmiljö som ska bli uppkopplad. Med sensorer kan du göra vilken analog yta som helst interaktiv och detta blir porten till nästa nivå av datainsamling, och tillika möjliggöraren för dataanalys på en helt ny nivå. Detta kräver små och kostnadseffektiva sensorer, något som JonDeTech redan identifierat. Jag är väldigt glad över att nu får vara med på den spännande resa som JonDeTech är på, säger Niklas Kvist.

Om JonDeTech

Webbplats
www.jondetech.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från JonDeTech via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn JDT ISIN-kod SE0009662554 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Leif Borg VD [email protected] +46 73 810 93 10