JonDeTechs prototyputveckling för wearables med JIRS30 har gjort väsentliga framsteg

JonDeTech Sensors AB (publ) ("JonDeTech" eller "Bolaget") meddelade den 5 augusti 2024 att Bolaget valts ut av en värdsledande elektroniktillverkare för att ta fram ett antal prototyper för olika wearables-produkter. JonDeTech har gjort väsentliga framsteg i utvecklingen av prototyperna tillsammans med Bolagets sydkoreanska samarbetspartner TecAHead Inc ("TecAhead"). Prototyperna använder JonDeTechs egenutvecklade sensor JIRS30 för att mäta kroppstemperatur med hög precision och kan integreras i wearables-produkter som earbuds, smartklockor och aktivitetsarmband.

Prototypprojektet, som påbörjades i augusti i år och leds av JonDeTechs utvecklingsteam, följer tidplanen för lansering under det fjärde kvartalet 2024. Hårdvaran är nu färdigutvecklad, och det återstående arbetet fokuserar på att slutföra och optimera den algoritm som krävs för att säkerställa noggrann kroppstemperaturmätning med sensorn JIRS30.
 
Leverans av den färdiga prototypen till de första kunderna förväntas ske i slutet av 2024, och arbetet fortsätter nu med att justera och anpassa mjukvara och algoritmer för att förbättra funktionaliteten ytterligare.
 
"Vi ser detta som ett mycket intressant projekt tillsammans med TecAhead drivet av stora aktörer i regionen. Med vår egenutvecklade sensor JIRS30 i prototypen positionerar vi oss som en naturlig partner inom kroppstemperaturmätning och närvarodetektering för både hemelektronik och inom industrin", säger JonDeTechs VD Leif Borg.
 
För mer information, vänligen kontakta:
Leif Borg, CEO, tel: +46 73 810 93 10[email protected]

Om JonDeTech
JonDeTech är en leverantör av sensorteknologi. Bolaget marknadsför en portfölj av IR-sensorelement baserade på egenutvecklad nanoteknologi samt på kisel-MEMS. Nanoelementen är extremt tunna, byggda i flexibel plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad vilket öppnar för en mångfald av applikationer, till exempel temperatur- och värmeflödesmätningar, närvarodetektion och gasdetektion. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Mangold Fondkommission AB är bolagets Certified Adviser.

Läs mer på www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på www.youtube.com/watch?v=2vEc3dRsDq8


Om JonDeTech

Webbplats
www.jondetech.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från JonDeTech via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn JDT ISIN-kod SE0009662554 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Leif Borg VD [email protected] +46 73 810 93 10