REG

JonDeTech Sensors rekryterar CFO

Nanotech-bolaget JonDeTech har utsett Erik Mossakowski till CFO. Erik kommer närmast från en roll som Finance Director inom Ericsson Market Area South-East Asia. Han kommer att ingå i ledningsgruppen på JonDeTech och tillträder tjänsten den 1 november 2019.

I takt med att JonDeTech ökar sitt marknadsfokus, med särskild inriktning mot Kina och de asiatiska marknaderna, behöver bolaget successivt stärka upp sin organisation för att stödja denna utveckling.

- Vi är glada att kunna välkomna Erik Mossakowski som CFO för JonDeTech. Erik har omfattande erfarenhet av internationell verksamhet med ett stort fokus på de asiatiska marknaderna. Han kommer att ha en nyckelroll i implementeringen av våra strategiska affärs- och kundpartnerskap, driva affärsförhandlingar samt utveckla bland annat våra affärs- och prismodeller, säger Per Lindeberg, vd JonDeTech.

Erik är 40 år och har en internationell och affärspräglad bakgrund inom finans på Ericsson sedan 2006. Den har bland annat innefattat roller som VP Finance, GCU America Movil i Mexico City, VP Finance, Ericsson Singapore & Brunei i Singapore och Senior Financial Advisor, Asia Pacific i Kuala Lumpur. Erik har en M.Sc examen i Industrial Engineering & Business Management från Kungliga Tekniska Högskolan, samt en M.Sc. examen i International Business and Economics från Handelshögskolan I Stockholm.

- Jag ser verkligen fram emot att tillträda min nya tjänst på JonDeTech och att få vara en del i den spännande process som bolaget är på väg in i. Från Ericsson tar jag med mig erfarenheter som jag tror kommer att bli värdefulla för JonDeTech, det handlar både om förståelse av de teknologiska ekosystemen och hur affärsprocesser går till i Asien, säger Erik Mossakowski, tillträdande CFO JonDeTech.

Erik Mossakowski efterträder Anders Stensson som sedan december 2018 varit interimistisk ekonomikonsult i bolaget. Erik tillträder sin tjänst den 1 november 2019 och Anders kommer att finnas tillgänglig under en övergångsfas till och med årsskiftet.

- Jag vill tacka Anders för ett mycket väl utfört uppdrag, i synnerhet vad gäller såväl att säkerställa viktiga interna strukturer som att lyfta den interna ekonomiredovisningen, säger Per Lindeberg.

För mer information, kontakta:

Per Lindeberg, vd JonDeTech, tel: +46 73 870 00 00, mail: [email protected]

Erik Mossakowski, tillträdande CFO JonDeTech, tel: +48 729 586511, mail: [email protected]

Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 oktober 2019 klockan 12.00.

Om JonDeTech

JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. Bolagets grundades 2008 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser och kan kontaktas via telefon +46 (0)8-121 576 90 eller via mail [email protected]. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: www.youtube.com/watch?v=2vEc3dRsDq8.


Om JonDeTech

Webbplats
www.jondetech.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från JonDeTech via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn JDT ISIN-kod SE0009662554 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Leif Borg VD [email protected] +46 73 810 93 10