JonDeTech grundare och forskningschef Mikael Lindeberg i intervjuserien "Röster från bolaget" - om sensorn, jonspår och R&D

I syfte att skapa en större förståelse för bolaget och dess verksamhet - från den nanoteknologiska sensorutvecklingen till tillverkning och marknad - kommer JonDeTech under våren att presentera intervjuer med medarbetarna.

I den tredje filmen berättar bolagets forskningschef och en av grundarna Mikael Lindeberg om bland annat sensorn, jonspår och R&D.

Filmen kan du se på hemsidan, https://www.jondetech.se/bolaget/roester-fraan-bolaget/ eller via bolaget YouTube-kanal, https://www.youtube.com/channel/UCVulBAqnh7gwYLFj19hKjIQ.

För mer information, kontakta:

Leif Borg, tillförordnad vd, tel: +46 73 810 93 10, mail: [email protected]

Mikael Zillén, Investor Relations, tel: +46 76 213 00 40, mail: [email protected]

Om JonDeTech

JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. Bolagets grundades 2008 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser, 08-121 576 90, [email protected], https://www.redeye.se. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: https://www.youtube.com/watch?v=mORloeCxbPE&t=122s.


Om JonDeTech

Webbplats
www.jondetech.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från JonDeTech via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn JDT ISIN-kod SE0009662554 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Leif Borg VD [email protected] +46 73 810 93 10