Infrea välkomnar Anita Lundberg Svensson som ny vd för Cleanpipe

Med en gedigen bakgrund som chef och ledare vilken uppvisar flera tidigare chefspositioner hos stora arbetsgivare välkomnar Infrea Cleanpipes nya VD Anita Lundberg Svensson. Hon tillträder rollen under december månad och ser mycket fram emot att ta sin an rollen att fortsätta driva företaget framåt.

Anita Lundberg Svensson är 54 år och är utbildad logistiker, bosatt i Göteborg och kommer senast från Thomas Betong AB i rollen som produktionschef. Anita har 20 års erfarenhet av operativt, taktiskt och strategiskt arbete inom transport-, logistik-, återvinnings- och betong/byggbranschen, men också 20 års erfarenhet av ledarskap för både kollektivanställda och tjänstemän. Med sin breda erfarenhet och kunskap är Infrea övertygad om att Anita har de rätta förutsättningarna för att driva Cleanpipe vidare och fortsätta vara utmanaren att räkna med inom branschen på västkusten.

- Jag är ödmjuk inför uppgiften eftersom bolaget inte alltid har haft det så lätt, men samtidigt väldigt glad och inspirerad. Jag uppskattar det förtroende jag fått från Infrea och ser fram emot att ta mig an uppgiften helhjärtat, säger Anita Lundberg Svensson

- Vi har sökt ett tag för att hitta den vi verkligen tror kan bidra och leda Cleanpipe på ett förtjänstfullt sätt. Nu har vi hittat Anita och vi tror att hon har alla förutsättningar att lyckas i rollen som VD för Cleanpipe hos oss, säger Tony Andersson VD Infrea

For mer information:

Tony Andersson, VD och Koncernchef Infrea, +46 (0)8 401 01 81

Om Infrea:

Infrea erbjuder produkter, tjänster och service inom infrastruktur och samhällsbyggnad. Verksamheterna bedrivs inom affärsområdena Mark & Anläggning och Vatten & Avlopp. Affärsstrategin är att förvärva och utveckla bolag med en tydlig affär. Genom ett engagerat ledarskap drivs Infrea till ökad tillväxt och lönsamhet.

Bolagets aktie är noterad på Nasdaq Stockholm under kortnamn INFREA. Mer information: infrea.se.


Om Infrea

Infrea investerar i bolag och engagerar sig därefter aktivt i bolagets utveckling. Värdetillväxten gynnas och mindre entreprenörer får hjälp att ta nästa steg i sin affärsutveckling. Affärsområdena är Mark och Anläggning, VA (Vatten, avlopp) och Brandskydd.

Webbplats
www.infrea.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Infrea via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn INFREA ISIN-kod SE0010600106

IR-Kontakt

Johan Garmstedt CFO och IR-kontakt [email protected] 08-401 01 80