REGMAR

Ny order på IM3000 till Imsys AB värd 56,000kr

Imsys engelska kund Sionics fördjupar samarbetet

En av Imsys' Europeiska kunder, den engelska kontraktstillverkaren Sionics köper 49 st enheter av IM3000 att användas i deras tillverkning.
Imsys har kunder i Norge, Tyskland och Danmark och denna kund har företaget haft en relation med i flera år. 
"Då vi lanserade vår nya produktfamilj IM4000 precis efter årsskiftet så kommunicerade vi till marknaden att vi även arbetar på att förlänga och fördjupa fokuset inom vår existerande produktfamilj; IM3000. Sionics har länge varit kund till oss och de väljer att fortsätta detta samarbete. Vi ökade samtliga våra priser vid årsskiftet med nästan 75% och denna beställning är till de nya priserna. Vi är tacksamma för denna order och ser fram emot att fortsätta leverera kvalitet till Sionics", säger Imsys VD Jonas Wærn.


sionics.co.uk

För mer information, vänligen kontakta:
Jonas Wærn, Verkställande Direktör

[email protected] 

+46 703 228 663

Denna information är sådan information som Imsys är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2023-04-13 08:00 CET.

Imsys AB (publ) är ett svenskt bolag som arbetar med högteknologi med fokus på ökad samhällsnytta. Bolaget har Imsys Technologies AB samt ForensIQ One AB i sin koncernfamilj.

Imsys kunder finns i hela den industrialiserade världen och är verksamma inom områdena bildigenkänning, digital forensik, säkerhetslösningar för lås och datorhallar, men även mobilkommunikation, medicinsk bildanalys, blockchain-lösningar, dynamisk prissättning och applikationer som kräver massivt beräkningsarbete.

Om Imsys

Prenumerera

Få löpande information från Imsys via e-post.

Handelsinformation

Marknad Nordic SME Kortnamn IMSYS ISIN-kod SE0021309689 Mentor Mangold Fondkommission AB