REG

IMSYS rekryterar ny VD

Som tidigare meddelats kommer Magnus Stuart att lämna sin befattning som VD i Imsys. Han efterträds senast under fjärde kvartalet av Jonas Wærn, som har en lång erfarenhet av kvalificerad försäljning och marknadsföring. Jonas kommer närmast från Neonode där han varit ansvarig för försäljning inom EMEA området.

Jonas Wærn är 50 år gammal och har en Ekonomie Magister Examen från Stockholms Universitet samt en MSc från Ecole Superieure des Sciences Economiques et Commerciales - ESSEC i Paris i Marketing Management.

Jonas har en bred erfarenhet som säljchef och av avancerad teknikförsörjning som SaaS och mikroprocessorsektorn inom Texas Instruments, Linear Technology och Referanza. Genom sin breda erfarenhet är han väl förtrogen med skandinavisk såväl som amerikansk bolagskultur, vilket kommer att vara väsentligt i hans nya roll som VD för Imsys.

.-. Vi är mycket glada över att få Jonas Wærn som VD i Imsys. Med hans energi och säljerfarenhet kan han ta Imsys från att vara ett utvecklingsföretag till att komma över i kommersiell fas. Med Jonas vid rodret ger sig Imsys nu på allvar in i säljfasen. Det gäller både våra IoT lösningar såväl som Imsys unika AI lösningar säger Imsys ordförande Henry Sténson i en kommentar.

.-. Jonas Wærn - Jag är glad och sugen på att få leda Imsys in i nästa skede. Produkterna är spännande och levererar hög beräkningskraft med låg energiförbrukning, något som passar väl in i flera branscher. Jag ser att det bara är resultat som räknas här och det känns extra sporrande. Tillsammans med Imsys kompetenta teknikteam finns möjlighet att skapa något riktigt spännande.

För mer information, vänligen kontakta:

Henry Sténson, Styrelseordförande, Imsys AB

[email protected] +46 708 204 060

KORT OM IMSYS

Imsys AB (publ) är ett svenskt AI-bolag. Bolaget, som grundades 1981, utvecklar, designar och säljer en egenutvecklad flexibel mikroprocessor som historiskt använts för högspecialiserade tillämpningar. Detta har drastiskt ändrats under de senaste åren och numera finns kunderna inom artificiell intelligens (AI). Imsys kunder finns i hela den industrialiserade världen och är verksamma inom områdena bildigenkänning i bilsäkerhetslösningar, säkerhetslösningar för lås och datorhallar, men även mobilkommunikation (5G), medicinsk bildanalys, blockchain-lösningar, dynamisk prissättning och applikationer som kräver massivt beräkningsarbete.

Mangold Fondkommission AB är bolagets mentor och kan nås på telefon +46 8 503 01 550

Om Imsys

Prenumerera

Få löpande information från Imsys via e-post.

Handelsinformation

Marknad Nordic SME Kortnamn IMSYS ISIN-kod SE0021309689 Mentor Mangold Fondkommission AB