REG

Imsys på Mangold Insight Investerardag - tema Tech

Imsys, börsens AI-bolag, utvecklas i snabbt tempo. Vi deltar på Mangold Insights Investerardag - tema Tech onsdagen den 7 september 2022.

Den här gången ska vi prata om utvecklingen på marknaderna för mikroprocessorer och om Imsys erbjudande till marknaden. Imsys VD Magnus Stuart medverkar på onsdag, klockan 12:15-12:45.

Vad vill du veta om Imsys?

Passa på att ställa dina frågor om Imsys genom att skicka dem i mail till [email protected] så förmedlar jag dem till Mangold Insights moderator Jan Gléven. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller senast på måndag 5 september 23.59.

Du hittar livesändningen på https://mangold.se. Vi lägger sedan upp presentationen på www.imsys.ai.

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Stuart, Verkställande Direktör

[email protected] +46 706 211 350

KORT OM IMSYS

Imsys AB (publ) är ett svenskt AI-Bolag. Bolaget, som grundades 1981, utvecklar, designar och säljer en egenutvecklad flexibel mikroprocessor som historiskt använts för högspecialiserade tillämpningar. Detta har drastiskt ändrats under de senaste åren och numera finns kunderna inom artificiell intelligens (AI). Imsys kunder finns i hela den industrialiserade världen och är verksamma inom områdena bildigenkänning i bilsäkerhetslösningar, säkerhetslösningar för lås och datorhallar, men även mobilkommunikation (5G), medicinsk bildanalys, blockchain-lösningar, dynamisk prissättning och applikationer som kräver massivt beräkningsarbete.

Mangold Fondkommission AB, e-post: [email protected], 08-503 015 50 är bolagets Mentor.

 

Om Imsys

Prenumerera

Få löpande information från Imsys via e-post.

Handelsinformation

Marknad Nordic SME Kortnamn IMSYS ISIN-kod SE0021309689 Mentor Mangold Fondkommission AB