REG

IMSYS AB: Jonas Wærn tillträder som VD den 19 september

Som tidigare meddelats har styrelsen valt Jonas Wærn för rollen som ny VD i Imsys. Jonas Wærn tillträder uppdraget måndagen den 19 september 2022.

Jonas Wærn kommer närmast från Neonode där han varit ansvarig för försäljning inom EMEA området. Jonas Wærn har en bred erfarenhet som säljchef med ledande roller för avancerad teknikförsörjning inom SaaS och mikroprocessorområdet från teknologibolagen Texas Instruments, Linear Technology och Referanza.

Genom sin breda erfarenhet är han väl förtrogen med skandinavisk och europeisk såväl som amerikansk bolagskultur, vilket kommer att vara väsentligt i hans roll som VD för Imsys.

För mer information, vänligen kontakta:

Henry Sténson, Styrelseordförande Imsys AB

[email protected] +46 708 204 060

KORT OM IMSYS

Imsys AB (publ) är ett svenskt AI-bolag. Bolaget, som grundades 1981, utvecklar, designar och säljer en egenutvecklad flexibel mikroprocessor som historiskt använts för högspecialiserade tillämpningar. Detta har drastiskt ändrats under de senaste åren och numera finns kunderna inom artificiell intelligens (AI). Imsys kunder finns i hela den industrialiserade världen och är verksamma inom områdena bildigenkänning i bilsäkerhetslösningar, säkerhetslösningar för lås och datorhallar, men även mobilkommunikation (5G), medicinsk bildanalys, blockchain-lösningar, dynamisk prissättning och applikationer som kräver massivt beräkningsarbete.

Mangold Fondkommission AB är bolagets mentor och kan nås på telefon +46 8 503 01 550

Om Imsys

Prenumerera

Få löpande information från Imsys via e-post.

Handelsinformation

Marknad Nordic SME Kortnamn IMSYS ISIN-kod SE0021309689 Mentor Mangold Fondkommission AB