Trixell beställer utvecklingstjänster av H&D Wireless inför produktionsstart

Nasdaq First North Growth Market noterade H&D Wireless AB har valts av Trixell att säkerställa en sista prestandaoptimering från bolaget inför produktionsstart. Trixell, är den ledande leverantören i världen av digitala röntgendetektorer. ordervärdet är cirka 100KSEK.   

Trixell är ett joint-venture mellan Thales, Philips Healthcare och Siemens Healthcare, som var och en är bland de 5 bästa företagen på marknaden för medicinsk bildbehandling i sig.

Som #1 global leverantör av digitala detektorer i storformat för allmän radiografi, genomlysning och kardiovaskulär är Trixell en välkänd medlem av den högteknologiska medicinska bildindustrin.

Trixell har sedan tidigare valt H&D Wireless som leverantör vilket bolaget rapporterat i PM 2023-05-23 varefter man beställt både mjukvaruoptimering samt globala certifieringstjänster från bolaget.

Det totala värdet för H&D Wireless av de projekt som samarbetet med Trixell beräknas leda till uppskattas till högre än 6-10 MSEK över en period av 5 år enligt ett konservativt estimat i försäljning för bolaget. Den nu erhållna ordern på 100KSEK är för att göra det som uppskattas bli den sista ingenjörsinsatsen varefter man planera att starta volymproduktion i Q4 2024.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Pär Bergsten,
VD och koncernchef, H&D Wireless
Växel +46-8-55118460
Email: [email protected] Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless:

H&D Wireless förbättrar fysiska affärsprocessers effektivitet och säkerhet inom tillverkningsindustri (Industry4.0) och smarta städer med egenutvecklad teknik och tjänster. Fokussegment är industrier som verkstad och läkemedel samt Smart City, det vill säga hållbara städer. Bolaget är marknadsledande genom en egenutvecklad teknologi för radiopositionering och kombination med AI (machine learning) som används för analys av kunders processer och nyckeltal. Världsledande tjänster har byggts och marknadsförs som de molnbaserade mjukvaruplattformarna Griffin® IoT och Griffin Enterprise Positioning Services (GEPS®) samt vidare erbjuds teknologi i form av radiomoduler och konsulter inom mekanisk produktionsberedning och IoT/Wireless Turn-key ODM projekt. H&D Wireless har sedan start 2009 utvecklat och sålt över 2,5 miljon radiomoduler som byggs in i kunders produkter och gör det möjligt att trådlöst koppla upp dessa till internet. Bland kunderna kan nämnas Volvo Cars, Volvo AB, AstraZeneca och Atlas Copco. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med G&W Fondkommission AB som Certified Adviser. Webb address:  www.gwkapital.se

www.hd-wireless.com


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD