REGMAR

Tingsrätten har godkänt ansökan om rekonstruktion för två dotterbolag i H&D Wireless

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB har fått godkänt på sin ansökan om företagsrekonstruktion för de två av dotterbolagen man ansökt för.

H&D Wireless AB (HDW) meddelar idag att Solna tingsrätt godkänt ansökan om företagsrekonstruktion i de två dotterbolag man ansökt för. En rekonstruktion beviljas för tre månader i taget. De bolag som berörs är HDW Sweden AB och HDW IoT Labs AB. Målet är att projekt och kundavtal kommer fortsätta som tidigare att drivas vidare och skall inte påverkas under tiden för rekonstruktion. Diskussioner med leverantörer för att säkerställa detta pågår. Bolaget återkommer med en ny plan för hur man planerar att förändra verksamheten som en del av rekonstruktionen. Som tidigare meddelats så berörs inte bolagen H&D Wireless Holding AB, H&D Wireless Connectivity AB, Dalumverken AB, MVV IT AB eller Fastighets AB Silarp. Advokaten Stefan Skeppstedt vid advokatfirman Ackordscentralen har godkänts som rekonstruktör.

Denna information är sådan information som H&D Wireless AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 12:40 CET den 26 mars 2024.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Pär Bergsten,
VD och koncernchef, H&D Wireless
Växel +46-8-55118460
Email: [email protected] Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless:

H&D Wireless förbättrar fysiska affärsprocessers effektivitet och säkerhet inom tillverkningsindustri (Industry4.0) och smarta städer med egenutvecklad teknik och tjänster. Fokussegment är industrier som verkstad och läkemedel samt Smart City, det vill säga hållbara städer. Bolaget är marknadsledande genom en egenutvecklad teknologi för radiopositionering och kombination med AI (machine learning) som används för analys av kunders processer och nyckeltal. Världsledande tjänster har byggts och marknadsförs som de molnbaserade mjukvaruplattformarna Griffin® IoT och Griffin Enterprise Positioning Services (GEPS®) samt MES-mjukvaran Casat™, samt vidare erbjuds teknologi i form av radiomoduler och konsulter inom mekanisk produktionsberedning och IoT/Wireless. H&D Wireless har sedan start 2009 utvecklat och sålt över en miljon radiomoduler som byggs in i kunders produkter och gör det möjligt att trådlöst koppla upp dessa till internet. Bland kunderna kan nämnas Volvo Cars, Volvo Penta, AstraZeneca och Parker. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. E-post: [email protected] Tel nr: +46 (0)8- 684 05 800 Webb address: www.aqurat.se 

www.hd-wireless.com


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD