REG

Tingsrätten har godkänt ansökan om rekonstruktion för dotterbolag i H&D Wireless

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB har fått godkänt på sin ansökan om företagsrekonstruktion för det dotterbolag man ansökt för i maj, H&D Wireless Dalumverken AB.

H&D Wireless AB (HDW) meddelar idag att Borås tingsrätt godkänt ansökan om företagsrekonstruktion i dotterbolaget H&D Wireless Dalumverken AB som man ansökt för. En rekonstruktion beviljas för tre månader i taget och ett godkännande har erhållits för dotterbolaget till den 28 augusti 2024. Målet är att projekt och kundavtal kommer fortsätta som tidigare att drivas vidare och skall inte påverkas under tiden för rekonstruktion. Diskussioner med leverantörer för att säkerställa detta pågår. Bolaget återkommer med en ny plan för hur man planerar att förändra verksamheten som en del av rekonstruktionen. Som tidigare meddelats så berörs inte bolagen H&D Wireless Holding AB, H&D Wireless Connectivity AB, MVV IT AB eller Fastighets AB Silarp. Advokaten Stefan Skeppstedt vid advokatfirman Ackordscentralen har godkänts som rekonstruktör.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Pär Bergsten,
VD och koncernchef, H&D Wireless
Växel +46-8-55118460
Email: [email protected] Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless:

H&D Wireless förbättrar fysiska affärsprocessers effektivitet och säkerhet inom tillverkningsindustri (Industry4.0) och smarta städer med egenutvecklad teknik och tjänster. Fokussegment är industrier som verkstad och läkemedel samt Smart City, det vill säga hållbara städer. Bolaget är marknadsledande genom en egenutvecklad teknologi för radiopositionering och kombination med AI (machine learning) som används för analys av kunders processer och nyckeltal. Världsledande tjänster har byggts och marknadsförs som de molnbaserade mjukvaruplattformarna Griffin® IoT och Griffin Enterprise Positioning Services (GEPS®) samt vidare erbjuds teknologi i form av radiomoduler och konsulter inom mekanisk produktionsberedning och IoT/Wireless Turn-key ODM projekt. H&D Wireless har sedan start 2009 utvecklat och sålt över 2,5 miljon radiomoduler som byggs in i kunders produkter och gör det möjligt att trådlöst koppla upp dessa till internet. Bland kunderna kan nämnas Volvo Cars, Volvo AB, AstraZeneca och Atlas Copco. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med G&W Fondkommission AB som Certified Adviser. Webb address:  www.gwkapital.se

www.hd-wireless.com


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD