REG

Parker lägger tilläggsbeställningar till H&D Wireless

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Dalumverken fått en tilläggsorder från Parker Hannifin AB avseende förstudier samt utveckling, tillverkning och installation till den semiautomatiserad monteringslinje med integrerad Cobot som levererats i Q2-2023. Ordervärdet är cirka 200 KSEK.

H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Dalumverken fått en tilläggsbeställning från Parker Hannifin´s slipavdelning i Boråsfabriken. Beställningen avser tillägg till den beställning som bolaget rapporterade om 9 augusti 2022 för en monteringlinje med Cobot och som installerats och driftsatts i april-maj 2023 samt förstudier om ytterligare utökning.

Ordervärdet för dessa mindre orders för tillägg uppgår till ca 200kSEK och bolaget planerar att leverera detta uppdrag under kvartal 2 2023 vilket beräknas påverka kassaflödet positivt under perioden. Totala ordervärdet är nu totalt uppe i ca 2,0MSEK för detta projekt varav det mesta är levererat under Q2-2023.

H&D Wireless produktlinje Dalumverken har på senare tid erhållit ett flertal beställningar för olika delar av Parkers produktion och är med i flera diskussioner om ytterligare projekt med motsvarande eller högre värde som första produktionslinan som nu är i drift.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Pär Bergsten,
VD och koncernchef, H&D Wireless
Växel +46-8-55118460
Email: [email protected] Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless:

H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionering (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin® samt GEPS®. H&D Wireless grundades 2009 och har levererat över 1 miljon trådlösa produkter hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar som digitaliserar och visualiserar fysiska processer och identifierar bland annat hanteringen av material, verktyg och maskiner med sin egenutvecklade lösning GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Service). Sen halvårsskiftet 2019, ingår även systemet Casat i koncernen. Bland Casat kunderna kan nämnas Swegon, Penta och Parker. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. E-post: [email protected] Tel nr: +46 (0)8- 684 05 800 Webb address: www.aqurat.se

www.hd-wireless.com


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD