Parker lägger tilläggsbeställningar till H&D Wireless

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Dalumverken fått ytterligare tilläggsorders från Parker Hannifin AB avseende utveckling, tillverkning och installation till den semiautomatiserad monteringslinje med integrerad Cobot som levererats i Q2-2023. Ordervärdet är cirka 150 KSEK.

H&D Wireless AB, har till sitt produktområde Dalumverken fått nya tilläggsbeställningar från Parker Hannifin´s slipavdelning i Boråsfabriken. Beställningen avser tillägg till den beställning som bolaget rapporterade om 9 augusti 2022 för en monteringlinje med Cobot, och som installerats och driftsatts i april-maj 2023.

Ordervärdet för dessa mindre orders för tillägg uppgår till ca 150kSEK och bolaget planerar att leverera detta uppdrag under kvartal 3 samt 4 2023 vilket beräknas påverka kassaflödet positivt under perioden. Totala ordervärdet är nu totalt uppe i ca 2,2MSEK för detta projekt varav det mesta är levererat under Q2-2023.

H&D Wireless produktlinje Dalumverken har på senare tid erhållit ett flertal beställningar för olika delar av Parkers produktion och är med i flera diskussioner om ytterligare projekt med motsvarande eller högre värde som första produktionslinan som nu är i drift.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Pär Bergsten,
VD och koncernchef, H&D Wireless
Växel +46-8-55118460
Email: [email protected] Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless:

H&D Wireless förbättrar fysiska affärsprocessers effektivitet och säkerhet inom tillverkningsindustri (Industry4.0) och smarta städer med egenutvecklad teknik och tjänster. Fokussegment är industrier som verkstad och läkemedel samt Smart City, det vill säga hållbara städer. Bolaget är marknadsledande genom en egenutvecklad teknologi för radiopositionering och kombination med AI (machine learning) som används för analys av kunders processer och nyckeltal. Världsledande tjänster har byggts och marknadsförs som de molnbaserade mjukvaruplattformarna Griffin® IoT och Griffin Enterprise Positioning Services (GEPS®) samt MES-mjukvaran Casat™, samt vidare erbjuds teknologi i form av radiomoduler och konsulter inom mekanisk produktionsberedning och IoT/Wireless. H&D Wireless har sedan start 2009 utvecklat och sålt över en miljon radiomoduler som byggs in i kunders produkter och gör det möjligt att trådlöst koppla upp dessa till internet. Bland kunderna kan nämnas Volvo Cars, Volvo Penta, AstraZeneca och Parker. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. E-post: [email protected] Tel nr: +46 (0)8- 684 05 800 Webb address:www.aqurat.se

www.hd-wireless.com


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD