Ny försäljningskanal och lagerbeställning från TME

H & D Wireless, Sveriges ledande leverantör av IoT-moduler och IoT+ RTLS molnplattformar, har tecknat ett samarbetsavtal med Transfer Multisort Elektronik Ltd (TME) för distribution av H & D radiomoduler till den europeiska och globala marknaden. En första beställning har dessutom erhållits från TME på de högpresterande, Wi-Fi + Bluetooth-moduler, till ett ordervärde av ca. 10k USD.

"Vi är mycket glada över att ha mottagit denna första volymbeställning från TME och etablerat en ny försäljningskanal för våra flaggskeppsmoduler, inklusive SPB228 och SPB209A. Vi förutser att med TME kommer kundbasen att öka snabbt. Produktfamiljen Accelerate © -modulen introducerades under Q1 /2018 och vi har redan mer än 30 kunddesigner med denna modulfamilj och vi gått in i volymproduktion", säger Pär Bergsten, VD och grundare av H & D Wireless AB.

"Vi ser en växande efterfrågan på denna typ av trådlösa moduler med hög prestanda och branschstandardspecifikationer för Industry PC-modulen och den generiska IoT-marknaden", säger Pawe Sióda, Produktchef Microcontrollers, utvecklingsverktyg och kommunikationsmoduler, TME

Den totala trådlösa modulmarknaden förväntas växa med 20% årligen till 29 miljarder enheter år 2022, enligt Ericssons mobilitetsrapport.

Denna information är sådan information som H&D Wireless AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 08:00 CET den 3 april 2019.

2019-04-03

För ytterligare information vänligen kontakta:
Sales Carl Elgh
H&D Wireless,
växel +46-8-55118460
Email: [email protected]
Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless:
Om H&D Wireless: H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionering (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin® samt GEPS®. H&D Wireless grundades 2009 med över 1 miljon trådlösa produkter levererade hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar som digitaliserar och visualiserar fysiska processer och identifierar bland annat hanteringen av material, verktyg och maskiner med sin egenutvecklade lösning GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Service). H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North i Stockholm med FNCA Sweden AB som Certified. E-post [email protected]Tel nr: +46 (0)8-528 00 399 Webb address: www.fnca.se.

Om Transfer Multisort Elektronik Ltd:
Transfer Multisort Elektronik är en av världens största distributörer av elektroniska, elektromekaniska, industriella automatiska komponenter samt arbetsplatsutrustning. Företaget sysselsätter mer än 800 anställda i sitt huvudkontor i Polen och dotterbolag i andra länder. TME levererar flera tiotusentals företag i 140 länder och skickar 5000 paket om dagen. Bland 250 000 produkter i vårt erbjudande hittar du varor som tillverkas av de flesta betydande producenter av elektronikkomponenter.


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD