REG

H&D Wireless outsourcar ekonomifunktionen

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB styrelse har beslutat att oursourca ekonomifunktionen. Som en följd av detta har bolagets nuvarande CFO valt att lämna bolaget och Robert Archer kommer som konsult att tillträda som CFO.

Nuvarande CFO Per-Olov Östberg har varit CFO för H&D Wireless sedan 2017. Han kommer att under uppsägningstiden att säkerställa en ordnad övergång till Robert Archer. Robert Archer tillträder som CFO den 16 november 2020.

"Jag vill rikta ett varmt tack till Per-Olov Östberg för hans bidrag till företaget under de senaste 4 åren och önska honom allt gott i framtida utmaningar", säger Pär Bergsten, VD för H&D Wireless.

Robert Archer arbetar för konsultbolaget Archer Consulting AB. Därutöver har bolaget tillgång till ytterligare personella resurser för att säkerställa en väl fungerande ekonomifunktion. Robert har en lång erfarenhet inom redovisning och verksamhetsstyrning och har en bakgrund som ekonomichef/CFO på bl a ATA Hill & Smith AB, The Chimney Pot AB, DLL Nordic samt Veolia Nordic AB.

Oursourcingen görs som ett led i att effektivisera ekonomifunktionen och sänka kostnadsnivån samt för att få tillgång till en bredare och flexiblare kompetensbas.

För ytterligare information om detta pressmeddelande vänligen kontakta:

Pär Bergsten, CEO H&D Wireless

Växel +46-8-55118460
Email: [email protected]
Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless AB

H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionering (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin® samt GEPS®. H&D Wireless grundades 2009 och har levererat över 1 miljon trådlösa produkter hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar som digitaliserar och visualiserar fysiska processer och identifierar bland annat hanteringen av material, verktyg och maskiner med sin egenutvecklade lösning GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Service). Sen halvårsskiftet 2019, ingår även MES systemet Casat i koncernen. Bland Casat kunderna kan nämnas Penta, Swegon och Parker. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. E-post: [email protected] Tel nr: +46 (0)8- 684 05 800 Webb address: www.aqurat.se


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD