H&D Wireless väljer Decawave för leverans av UWB komponenter till GEPS inomhus positioneringssystem

H&D Wireless ledande Svensk IoT och RTLS molnplattformleverantör, Listad på Nasdaq First North, har valt Irland-baserade halvledartillverkaren Decawave som leverantör av UWB chips till volymproduktion av GEPS.

Decawave utvecklar halvledare för realtids ultra-exakt positionering och kommunikation baserad på Ultra Wide Band (UWB) teknikplattform, som mäter avståndet genom att beräkna den tid det tar för radiosignalen att färdas i luften. Genom partnerskapet har H&D Wireless implementerat Decawaves UWB transceiver, branschens första enchipslösning för lokaliserings system i realtidssystem (RTLS), i Griffin Enterprise Positioning Service (GEPS) molnplattform. 

"Genom Decawaves toppmoderna transceiver gör att vi kan erbjuda positioneringsnoggrannhet ned till 10 centimeter samt snabbare installation med GEPS och gör den ännu mer mångsidig och konkurrenskraftig," säger Pär Bergsten, VD och grundare av H&D Wireless. " Mer exakt positionering och snabbare installation gör GEPS gör RTLS tillgänglig för ett bredare spektrum av applikationer såsom industri 4.0 och upplevelsemarknaden." 

"H&D Wireless' GEPS är den mest mogna RTLS- infrastrukturlösningen på marknaden idag, och vi är glada att arbeta med H&D att påskynda införandet av noggrann RTLS i krävande applikationer inom tillverkningsindustrin över hela världen," säger Paul Costigan, Chief Sales och Marketing Officer, Decawave. 

H&D Wireless noterades på Nasdaq First North den 22 december 2017 och lanserade nyligen GEPS Raven Taggar, som kompletterar den nuvarande Griffin Enterprise positioneringstjänster (GEPS), ett positioneringssystem i realtid för industri, detaljhandel och stora anläggningar med positionering utomhus med GPS och NB-IoT. Detta gör det möjligt för tillverkningsindustrin att följa material både inomhus inom en fabrik och utomhus mellan fabriker. Den Globala marknaden för smart Factory och Industrial IoT växer Snabbt och beräknas vara värd mer än $225 000 000 000 i 2022 (Markets & Markets rapport). 

För mer information, kontakta: 
Pär Bergsten VD, H&D Wireless AB 
Tel: + 46-8-551 184 60 
Email: [email protected] Eller [email protected] 
Web: www.hd-Wireless.com 

Om H&D Wireless
H&D Wireless är en svensk leverantör av tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionerings (RTLS+GPS) molnplattformarna Griffin samt GEPS. H&D Wireless grundades 2009 och är ett av Sveriges snabbast växande och mest prisbelönta IoT-företag, med över 1 100 000 trådlösa produkter levererade hittills för IoT, M2M-lösningar över hela världen. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North i Stockholm. Företaget utvecklar och levererar lösningar för digitalisering av industrin, allmänt benämnt som Industri 4.0 och Smart Factory. FNCA Sweden AB är utsedd Certified Adviser. 

Om Decawave:

Decawave utvecklar halvledare, lösningar, programvara, moduler och Referensdesigns som möjliggör realtid, Ultra-exakt, extremt tillförlitliga lokala området mikro-lokalisering tjänster. Decawave har sitt huvudkontor i Irland, med regionala huvudkontor i Kalifornien och Kina samt närvaro i Sydkorea, Frankrike och Japan. 
För mer information, besök http://www.Decawave.com


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD