H&D Wireless ny medlem i ABB SynerLeap

Nasdaq First North-listade H&D Wireless AB, har blivit aspirantmedlem i SynerLeap, en del av ABB. SynerLeap arbetar med att koppla samman de främsta industriella teknik- och tjänstebolagen med det bästa av ABB, för att tillsammans skala upp och växa.

SynerLeaps mål är att hjälpa innovationsbolag att påskynda och expandera på en global marknad tillsammans med ABB. Samarbetet ger tillgång till ABB: s nätverk, klienter och teknik. SynerLeap startade med fokus på Sverige, expanderade till Norden och är nu också öppet för företag från hela världen. Huvudkontoret ligger i kärnan av ABB:s utvecklingscenter, i Västerås.

"Vi välkomnar H&D Wireless ombord och vi ser redan flera områden inom ABB produktion och logistik, som skulle kunna dra nytta av ett realtidslokaliseringssystem från en plattform- och tjänsteleverantör som H&D Wireless AB" säger Peter Löfgren, VD SynerLeap

"Vi är glada att gå med i SynerLeap. Genom samarbetet kan vi få insikt i ABB: s industriella processer, föra diskussioner med deras respektive affärsenheter och kunder samt förstå utmaningarna i deras materialflöde. ABB och H&D Wireless är positionerade för att arbeta sida vid sida i denna resa med SynerLeap som möjliggörare." Säger Pär Bergsten, VD och grundare H&D Wireless

Den fjärde industriella revolutionen (Industri 4.0) pågår och med GEPS® for Industry är det enkelt att få full synlighet och spårbarhet för materialhanteringsprocesser, förbättra produktionsflöden och maximera resursanvändningen.

2019-09-30

För ytterligare information vänligen kontakta:
Frida Nordeman,
IR & PR Communications Manager
Växel +46-8-55118460
Email: [email protected]
Web: www.hd-wireless.com

Om SynerLeap

SynerLeap är en tillväxthub startad av ABB september 2016. Den ger ABB tillgång till innovativ teknik och tillväxtdrivna entreprenörer samtidigt som företagen i SynerLeap får chans att ta del av ABB:s nätverk, laboratorier och kunskap. Det skapar ett ekosystem där små teknikföretag kan växa och vidga sig på en global marknad inom tre områden: industriautomation, robotik och energi. Idag finns det 52 medlemsföretag i SynerLeap.

Om ABB

ABB är en pionjär med banbrytande teknik inom elektrifieringsprodukter, robotar och drivsystem, industriell automation och kraftnät. De betjänar kunder inom energi, industri samt transport och infrastruktur i hela världen. Med över 125 år av innovation skapar ABB idag framtiden inom industriell digitalisering samt driver energiomställningen och den fjärde industriella revolutionen. ABB verkar i över 100 länder och har ungefär 136 000 anställda. www.abb.com

Om H&D Wireless

H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionering (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin® samt GEPS®. H&D Wireless grundades 2009 och har levererat över 1 miljon trådlösa produkter hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar som digitaliserar och visualiserar fysiska processer och identifierar bland annat hanteringen av material, verktyg och maskiner med sin egenutvecklade lösning GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Service). Sen halvårsskiftet 2019, ingår även MVV Holding med MES systemet Casat i koncernen. Bland Casat kunderna kan nämnas Volvo Penta och Parker. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North i Stockholm med FNCA Sweden AB som Certified. E-post [email protected] Tel nr: +46 (0)8-528 00 399 Webb address: www.fnca.se.


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD