REGMAR

H&D Wireless har erhållit 0,5MSEK order från Precomp Solutions

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, har till sitt produktområde MVV Industry LAB fått en order från Precomp Solutions AB för automatisering av pressverktyg gällande förmontering av en bilsäkerhetskomponent. MVV Labs har tidigare utvecklat och tillverkat liknande utrustning till Precomp Solutions i sin verkstad i Dalum och har nu alltså fått förtroendet för ytterligare utrustning. Ordervärdet är cirka 0,5MSEK.

MVV Industry Labs AB, ett av dotterbolagen i MVV Holding AB gruppen som förvärvats av H&D Wireless under våren 2019, som ligger i Dalum har fått i uppdrag att automatisera ett pressverktyg gällande förmontering av en bilsäkerhetskomponent. Verktyget skall automatiseras med styrsystem, HMI och säkerhetslösning. Ledtiden är ca 10-12 veckor.

"Precomp Solutions har valt att fortsätta arbeta med MVV Industry LAB för detta viktiga kunduppdrag. MVV har levererat automatiseringslösningar åt oss tidigare och vi är mycket nöjda med flexibiliteten och kompetensen som finns. Vi ser återigen fram emot en bra leverans" säger Stefan Inhammar, vVD och fabrikschef på Precomp Solutions AB i Ulricehamn.

För ytterligare information om detta pressmeddelande vänligen kontakta:

Pär Bergsten, CEO H&D Wireless

Växel +46-8-55118460
Email: [email protected]
Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless AB

H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionering (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin® samt GEPS®. H&D Wireless grundades 2009 och har levererat över 1 miljon trådlösa produkter hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar som digitaliserar och visualiserar fysiska processer och identifierar bland annat hanteringen av material, verktyg och maskiner med sin egenutvecklade lösning GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Service). Sen halvårsskiftet 2019, ingår även MVV Holding med MES systemet Casat i koncernen. Bland Casat kunderna kan nämnas Volvo Penta och Parker. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. E-post: [email protected] Tel nr: +46 (0)8- 684 05 800 Webb address: www.aqurat.se

Om Precomp Solutions:

Precomp Solutions är en av Europas ledande tillverkare av precisionskomponenter till fordons- och verkstadsindustrin. Kärnkompetens är finklippning, med företaget erbjuder även konventionell stansning, pressning samt montering. Precomp Solutions har två produktionsanläggningar - en i Ulricehamn, där huvudkontoret ligger och specialistkunskapen är samlad, samt en i Sofia, Bulgarien, där även huvuddelen av monteringen är förlagd. Genom företagets unika kompetens är de ofta med tidigt i kundens produktutvecklingsprojekt för att få komponenten designad för finklippning då detta ofta är den överlägset mest kostnadseffektiva tillverkningsmetoden då höga precisionskrav gäller för komponenten. http://precomp.se/sv/hem


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD