REG

H&D WIRELESS FÖRTYDLIGAR DI-ARTIKEL MED DETALJER OM OBS-KLASSNING

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, HDW, omnämns i en artikel från DI i fredagen 30 mars 2023. Totalt nämns 25 bolag på Nasdaq som är obs-klassade, varav 22 ligger på Nasdaq First North Growth Market däribland H&D Wireless AB. Det är dock inte en aktuell nyhet, H&D Wireless har varit obs-listade sedan 2020.

Artikeln har rönt stor aktivitet på börsen och aktieägarna har hört av sig och undrar vad som har hänt med bolaget. Det är dock inget särskilt som har hänt utan beror på en obs-listning som Nasdaq gjorde under 2020 då man ansåg att man ville sätta en varningsflagga på bolaget på grund av en låg kassa. Sedan dess har bolaget tagit in ca 70 MSEK, överlevt pandemin och nått stora framgångar hos kunderna, se senaste kvartalsrapport och pressmeddelanden.

Bolaget beklagar att obs-listningen har legat kvar sedan dess och skall ta upp en ny diskussion med Nasdaq om förutsättningarna för att undgå listningen.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Pär Bergsten,
VD och koncernchef, H&D Wireless
Växel +46-8-55118460
Email: [email protected] Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless:

H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionering (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin® samt GEPS®. H&D Wireless grundades 2009 och har levererat över 1 miljon trådlösa produkter hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar som digitaliserar och visualiserar fysiska processer och identifierar bland annat hanteringen av material, verktyg och maskiner med sin egenutvecklade lösning GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Service). Sen halvårsskiftet 2019, ingår även systemet Casat i koncernen. Bland Casat kunderna kan nämnas Swegon, Penta och Parker. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. E-post: [email protected] Tel nr: +46 (0)8- 684 05 800 Webb address: www.aqurat.se

www.hd-wireless.com


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD