REG

H&D Wireless förlänger teckningsperioden till 12 april

Hitech & Development Wireless Sweden Holding AB (publ) ("H&D Wireless" eller "Bolaget") offentliggjorde den 26 januari 2024 ett beslut om företrädesemission av aktier om cirka 11,4 MSEK ("Företrädesemissionen"). Styrelsen i Bolaget har idag beslutat att förlänga teckningsperioden i Företrädesemissionen till och med den 12 april 2024.

H&D Wireless styrelse har beslutat att förlänga teckningsperioden i Företrädesemissionen, vilken efter tidigare beslutat förlängning skulle löpt ut den 5 april 2024. Den förlängda teckningsperioden avses löpa från och med den 6 april 2024 till och med den 12 april 2024. Handeln i betalda tecknade aktier (BTA B) förlängs till att pågå till och med den 9 maj 2024. Utfallet i Företrädesemissionen kommer att publiceras när den förlängda teckningsperioden har löpt ut.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Pär Bergsten,
VD och koncernchef, H&D Wireless
Växel +46-8-55118460
Email: [email protected] Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless:

H&D Wireless förbättrar fysiska affärsprocessers effektivitet och säkerhet inom tillverkningsindustri (Industry4.0) och smarta städer med egenutvecklad teknik och tjänster. Fokussegment är industrier som verkstad och läkemedel samt Smart City, det vill säga hållbara städer. Bolaget är marknadsledande genom en egenutvecklad teknologi för radiopositionering och kombination med AI (machine learning) som används för analys av kunders processer och nyckeltal. Världsledande tjänster har byggts och marknadsförs som de molnbaserade mjukvaruplattformarna Griffin® IoT och Griffin Enterprise Positioning Services (GEPS®) samt MES-mjukvaran Casat™, samt vidare erbjuds teknologi i form av radiomoduler och konsulter inom mekanisk produktionsberedning och IoT/Wireless. H&D Wireless har sedan start 2009 utvecklat och sålt över en miljon radiomoduler som byggs in i kunders produkter och gör det möjligt att trådlöst koppla upp dessa till internet. Bland kunderna kan nämnas Volvo Cars, Volvo Penta, AstraZeneca och Parker. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. E-post: [email protected] Tel nr: +46 (0)8- 684 05 800 Webb address: www.aqurat.se 

www.hd-wireless.com


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD