H&D Wireless får norsk tilläggsorder

Nasdaq First North-listade H&D Wireless som utvecklar och säljer IoT-moduler och RTLS positioneringstjänster till tillverkningsindustrin, får tilläggsorder på SPB228 WIFI/BT-modulen till ett värde av 450KSEK. Ordern kommer från norska företaget No-Isolation till sin AV1©, en telefonbaserad robot för svårt sjuka patienter, samt Komp©, som är en kommunikationsutrustning för pensionärer och deras familjer. Produktionen och leveranser startade sommaren 2018.

- Vi är mycket glad över att ha fått denna tilläggsorder för SPB228. Modulen lanserades på marknaden under januari 2018 och är redan konstruerad in i tjugofem kunder projekt senaste nio månaderna och där No-Isolation var först med produktionsorders, säger Pär Bergsten, VD och grundare av H&D Wireless. Nu lägger man alltså fler produktionsorders för upprampning baserat på det stora intresset produkten har rönt på marknaden och skall levereras tidigt hösten 2018.

- Vi är mycket glada att samarbeta med H&D Wireless. Vid utveckling av ny teknik för utsatta och sårbara grupper av människor, är det viktigt att ha samarbetspartners som förstår vikten av uppdraget och dess betydelse. Med H&D Wireless som vår partner, kan vi få ännu fler människor ut ur ensamheten, säger Karen Dolva VD och medgrundare av No Isolation.  

AV1/2©, från No Isolations är en telebaserad robot som skapats för att hjälpa barn och unga vuxna med långtidssjukdom att delta i deras vardag, samt Komp©, en lättanvänd kommunikationsenhet utvecklad för äldre personer och deras anhöriga. Komp är både en app och en fysisk enhet där nätverk (familjer/vänner) kan dela foton, meddelanden och videosamtal.  

Med SPB228 är utvecklarna inriktade på ett brett spektrum av applikationer som:

  • Hög prestanda och säkra industriella styr-och övervakningssystem  
  • Konsumentelektronikenheter som spel, surfplattor och och mobil datoranvändning  
  • Smarta hem-system med hög prestanda, inklusive video, ljud, säkerhet och kontroll monitor-system 

Denna information är sådan information som H&D Wireless AB är skyldig att offentliggöra enligt EU-förordningen om marknadsmissbruk. Informationen lämnades, genom kontaktpersonen ovan, till publikation 08:00 CET den 3de september 2018. 

För ytterligare information vänligen kontakta: 
H&D Wireless
Peter Rörfors, Sales
Telefon: + 46-8-551 18 460 
Email: [email protected] 
Webb: www.HD-Wireless.com  

No Isolation
Anna Holm Heide
Kommunikasjonssjef
[email protected]
 

Nyttiga länkar: 
https://www.HD-Wireless.com/Connectivity/

https://www.noisolation.com/UK/

Om H&D Wireless: 
H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionerings (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin samt GEPS. H&D Wireless grundades 2009 och är ett av Sveriges snabbast växande och mest prisbelönta IoT-företag, med över 1 miljon trådlösa produkter levererade hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar för digitalisering och optimering av industrin genom GEPS inbyggda artificiella intelligens (AI), allmänt benämnt som Industri 4.0 och Smart Factory. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North i Stockholm.

Om No Isolation: 
No Isolation grundades i oktober 2015, Norge. Företaget tar itu med ensamhet och ofrivillig social isolering genom att vara en ledare i frågor som rör ämnet, samt bygga verktyg för människor som lever i utsatta situationer. Den första verktyget var AV1, en telenärvaro robot som skapats för att hjälpa barn och unga vuxna med långtidssjukdom att delta i deras vardagsliv. AV1 lanserades i augusti 2016 och hjälper för närvarande mer än 400 barn och unga vuxna i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannien, Nederländerna, Tyskland, Frankrike Schweiz och Belgien. Den andra lösningen är Komp, en kommunikationsenhet som är enkel att använda och att utvecklas med för pensionärer och deras familjer. Komp är både en app och en fysisk enhet där nätverk (familjer/vänner) kan dela foton, meddelanden och videosamtal. 


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD