REG

H&D Wireless erhållit 1,7MSEK order från Mann Teknik

Nasdaq First North Growth Market-listade H&D Wireless AB, har till sitt produktområde MVV Industry LABS fått en order från Mann Teknik AB för att ta fram en ny generation av produktionstestutrustning för Mann Tekniks produktion. MVV Labs har tidigare utvecklat och tillverkat liknande utrustning till Mann Teknik i sin verkstad i Dalum och har nu alltså fått förtroendet för ytterligare utrustning. Ordervärdet är cirka 1,7MSEK.

MVV Industry Labs AB, ett av dotterbolagen i MVV Holding AB gruppen som förvärvats av H&D Wireless under våren 2019, som ligger i Dalum har tidigare byggt 5 stycken sluttestutrustningar åt Mann Teknik och har nu blivit inviterade för att konstruera och tillverka två stycken ytterligare sluttestutrustningar. Dessa skall i grunden mekaniskt vara lik en av de tidigare sluttestutrustningarna. Nu skall funktion gällande sprängtest och läckagetest modifieras och kompletteras tillsammans med nytt styrsystem. Beställningen kommer utföras i projektform och beräknas vara klart i februari 2020.

"Mann Teknik har jobbat i många år med MVV Labs och är mycket nöjda med flexibiliteten och kompetensen som finns och ser fram emot ytterligare bra leveranser" säger Markus Bäckström, VD på Mann Teknik AB.

För ytterligare information om detta pressmeddelande vänligen kontakta:

Frida Nordeman,

IR & PR Communications Manager

Växel +46-8-55118460
Email: [email protected]
Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless AB

H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionering (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin® samt GEPS®. H&D Wireless grundades 2009 och har levererat över 1 miljon trådlösa produkter hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar som digitaliserar och visualiserar fysiska processer och identifierar bland annat hanteringen av material, verktyg och maskiner med sin egenutvecklade lösning GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Service). Sen halvårsskiftet 2019, ingår även MVV Holding med MES systemet Casat i koncernen. Bland Casat kunderna kan nämnas Volvo Penta och Parker. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. E-post: [email protected] Tel nr: +46 (0)8- 684 05 800 Webb address: www.aqurat.se

Om Mann Teknik AB

MannTek är en kopplings tillverkare. MannTek tillverkar och marknadsför produkter för säker och miljövänlig hantering av aggressiva vätskor för kemisk och petrokemisk industri. MannTek, Mann teknik AB, är ett svenskt aktiebolag beläget i Mariestad, Sverige. Huvudprodukten är den droppfria kopplingen STANAG 3756, DDCouplings®, för spillfri vätskehantering. Produkterna marknadsförs genom oberoende representanter i mer än 30 länder.

MannTek har mångårig erfarenhet av design, produktion och marknadsföring av DDCouplings® allt sedan 1977. www.manntek.se


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD