H&D Wireless erhåller volymorder från Macnica

H&D Wireless, Sveriges ledande leverantör av IoT-moduler samt IoT och RTLS Cloudplattformar, erhåller första volymordern från Macnica på SPB228 WiFi/BT-modul till ett marknadsvärde om ca 500 KSEK. H&D Wireless har genom sitt affärsområde Connectivity ett samarbetsavtal med Macnica för distribution av HDW-trådlösa moduler till den europeiska IoT-marknaden och dessa kommer att användas inom Mobility assistance.

"Vi är väldigt glada att ha mottagit denna första volymorder för SPB228 från Macnica, det validerar vår nya strategiska produktfamilj Accelerate ©. Designprocessen har varit mycket snabb sedan SPB228 modulen lanserades på marknaden under CES2018 i januari och vi har idag redan mer än 28 kunddesigns med denna modul och det här är för den andra kunden att gå i volymproduktion", säger Pär Bergsten, VD och grundare av H&D Wireless AB.

Den totala trådlösa modulmarknaden förväntas växa med 20% årligen till 29 miljarder enheter år 2022, enligt Ericssons mobilitetsrapport.

För ytterligare information vänligen kontakta
H&D Wireless AB
Phone: +46-8-551 18 460
Email: [email protected]
Web: www.hd-wireless.com/connectivity

Om H&D Wireless:
H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionering (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin samt GEPS. H&D Wireless grundades 2009 och är ett av Sveriges snabbast växande och mest prisbelönta IoT-företag, med över 1 miljon trådlösa produkter levererade hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar för digitalisering och optimering av industrin genom GEPS inbyggda artificiella intelligens (AI), allmänt benämnt som Industri 4.0 och Smart Factory. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North i Stockholm med FNCA Sweden AB som Certified Adviser. www.hd-wireless.com

Om Macnica  
Macnica grundades 1972 som ett halvledardistributionsföretag med huvudkontor i Yokohama, Japan, och har globalt över 65 försäljningskontor i östra Asien, Europa och USA. Totalt antal anställda är över 2600 och koncernens intäkter för 2015 var över 4 miljarder USD.


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD