Gabather lanserar ny hemsida

Gabather lanserar en ny hemsida. Den finns tillgänglig genom samma adress som den tidigare hemsidan, www.gabather.com, men i en mer användarvänlig och uppdaterad tappning. Det införs även en funktion som gör det lättare att se vilka event Gabather kommer att vara närvarande på.

I marknadsföringsändamål kommer Gabather att deltaga på följande event i närtid.

-          French Swedish Life Science Day, 20e oktober, Paris.

-          Aktieägarmöte på Erik Penser Bank, 27e oktober, Stockholm.

-          BIO-Europe, 7-9e november, Köln.

-          Nordic-American Life Science Conference, 1e december, New York.

-          JP Morgan Healthcare conference, 8-11e Januari 2017, San Francisco.

Ytterligare information om eventen finns på bolagets hemsida.

Bolagets VD, Bert Junno, kommenterar: "Gabather kommer att rikta sig utåt mer emot utländska aktörer framöver vilket innebär att en uppdaterad hemsida på engelska är viktig. Bolaget sätter lika stor vikt vid en uppdaterad svensk hemsida för kommunikation med aktieägare och investerare."

Gabather AB

Bert Junno, VD

E-post: [email protected]

Kort om Gabather AB

Gabather grundades år 2014, med 10 års forskning på Lunds universitet och Research Institute of Biological Psychiatry i Roskilde bakom sig, för att utveckla nya drogkandidater för behandling av sjukdomar med ursprung i det centrala nervsystemet. Gabather grundades av Forskarpatent i Syd AB och professorerna Olov Sterner och Mogens Nielsen i syfte att kommersialisera uppfinningar av Sterner och Nielsen tillsammans med medarbetare från Lunds och Köpenhamns universitet. Professor Sterner har arbetat inom farmakologisk kemi i 40 år och professor Nielsen har arbetat inom biologisk psykiatri i 45 år. Båda är högt aktade inom sina områden och kända över hela världen.


Om Gabather

Gabathers affärsidé är att utveckla nya läkemedel för att behandla sjukdomar inom det centrala nervsystemet med nya verkansvägar, större träffsäkerhet och mindre biverkningar.

Webbplats
www.gabather.com
Bransch
Sjukvård

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn GABA ISIN-kod SE0010869552 Certified Adviser Corpura Fondkommission AB

IR-Kontakt

Michael-Robin Witt VD [email protected] 073-687 28 39