Fleming Properties tecknar nytt hyresavtal med ny hyresgäst och förlänger avtal med befintlig hyresgäst

Fleming Properties AB har via dotterbolag tecknat ett nytt femårigt hyresavtal med en ny hyresgäst. Hyresavtalet avser kontorsytor om ca 600 m2 med en hyra över genomsnittlig hyresnivå på bolagets övriga hyresavtal. Bolaget har även träffat avtal om en förlängning till februari 2028 med en befintlig hyresgäst för ytor motsvarande ca 380 m2.

"Vi är väldigt glada för denna uthyrning och att få välkomna en ny hyresgäst till fastigheten, vilket bolaget har arbetat hårt för. Vi har senaste månaderna noterat större aktivitet på lokala kontorsuthyrningsmarkanden relativt föregående perioder, som färgats av pandemin och återställningsarbetet för skadorna kopplat till branden i grannfastigheten, vilket reflekteras genom ett ökat intresse och flera visningar. Uthyrningen belyser en återhämtning på den lokala uthyrningsmarknaden, attraktiviteten i våra lokaler och bolagets hårda arbete kopplat till uthyrning. Bolaget arbetar fortsatt med stor intensitet för att få resterande ytor uthyrda.", säger John Malmström, vd Fleming Properties AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
John Malmström, verkställande direktör, Fleming Properties AB
Telefon: + 46 (0) 8 402 53 84
[email protected] 

Fleming Properties AB i korthet
Fleming Properties AB är ett svenskt holdingbolag som genom dotterbolag äger en kontorsbyggnad i centrala Helsingfors. De moderna kontorsfastigheterna är nyligen totalrenoverade och omfattar en uthyrningsbar area om ca 41 000 kvm och 498 parkeringsplatser, varav ca 90 % av arean och parkeringsplatserna är uthyrt till SOK. Bolagets aktier handlas på Spotlight Stock Market sedan den 14 oktober 2019.


Om Fleming Properties

Webbplats
www.flemingproperties.se
Bransch
Fastigheter

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn FLMNG ISIN-kod SE0013042561

IR-Kontakt

Ingeborg Magnusson IR-kontakt [email protected]