Inbjudan till presentation av Ferroamps kvartalsrapport för andra kvartalet 2024

Ferroamp AB (publ) bjuder in till presentation av kvartalsrapport för andra kvartalet 2024 fredagen den 26 juli kl 10.30.

Ferroamp AB (publ) publicerar sin kvartalsrapport för andra kvartalet 2024 fredagen den 26 juli.

Med anledning av detta bjuder Ferroamp in till ett Teams-möte för investerare där rapporten presenteras av Kent Jonsson, CEO.

Det kommer att vara möjligt att ställa frågor skriftligen under mötet men det går även att mejla dem i förväg till adressen [email protected] märk mejlet "Q2-presentation". Frågor kan även ställas under mötet via mejl eller i möteschatten.

Datum: Fredagen den 26 juli 2024

Tid: 10:30-11.30

För att se presentationen:
Gå in på följande länk: Webcast: Ferroamp - delårsrapport Q2 (Teams)

Presentationen kommer att finnas tillgängligt i efterhand på Ferroamps Investor Relations-sida: https://investor.ferroamp.com/

 Välkomna!

För ytterligare information, kontakta:

Kent Jonsson, CEO
Telefon 073-810 00 01
E-post: [email protected]

Om Ferroamp 

Ferroamp AB (publ) är ett svenskt snabbväxande greentech-bolag med inriktning på energi- och effektoptimering av fastigheter. Ferroamps intelligenta mikronät kopplar ihop och styr solpaneler, elbilsladdning och batterilager så att nyttan för fastighetsägaren maximeras. Det skalbara systemet ger kontroll och gör det lönsamt och enkelt för företag och privatpersoner att delta i den gröna energiomställningen.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Advisor (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).

Om Ferroamp

Ferroamp är ett svenskt snabbväxande greentech-bolag med inriktning på energi- och effektoptimering av fastigheter. Ferroamps intelligenta mikronät kopplar ihop och styr solpaneler, elbilsladdning och batterilager så att nyttan för fastighetsägaren maximeras. Det skalbara systemet ger kontroll och gör det lönsamt och enkelt för företag och privatpersoner att delta i den gröna energiomställningen.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Advisor (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).

Webbplats
www.ferroamp.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Ferroamp via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn FERRO ISIN-kod SE0012229920 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Kent Jonsson CEO [email protected] 073 810 00 01