REG

Ferroamp rekryterar ny utvecklingschef

Ferroamp AB (publ) utser Magnus Lindberg till ny utvecklingschef

Magnus Lindberg kommer närmast från rollen som utvecklingschef Software Design på Getinge (publ) och har en mångårig erfarenhet av utveckling och underhåll av produkter med höga krav på kvalitét och tillgänglighet. Magnus har tidigare även arbetat som enhetschef inom mjukvaruutveckling på Svenska Kraftnät.

- Jag ser fram emot att få vara med på Ferroamps spännande resa och med min erfarenhet kunna bidra i den uppskalning och industrialisering som redan påbörjats. Innovation och teknisk utveckling är en viktig del av Ferroamps historia och framtid och det känns otroligt stimulerande att få vara en del i ett så tekniskt spännande bolag inom ett så viktigt område, säger Magnus Lindberg.

- Jag vill verkligen välkomna Magnus till bolaget. Vi arbetar hårt på att hjälpa fastighetsägare att optimera sin elanvändning och få vara en del i den gröna omställningen. Jag är övertygad om att Magnus är rätt person att leda vår R&D-organisation och i den rollen hjälpa Ferroamp att utveckla vårt befintliga och framtida kunderbjudande, säger Fredrik Breitung, tf VD och CFO Ferroamp.

Magnus Lindberg kommer att tillträda rollen som ny utvecklingschef den 21 februari 2023 och ersätter då Johan Frisell, idag interim på rollen. Magnus kommer att ingå i Ferroamps ledningsgrupp och rapportera till VD.

För ytterligare information, kontakta:
Fredrik Breitung tf VD och CFO, 070-340 76 79

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com

Om Ferroamp
Ferroamp är ett svenskt snabbväxande greentech-bolag med inriktning på energi- och effektoptimering av fastigheter. Ferroamps EnergyHub är en smartare växelriktare som utgör hjärnan i ett intelligent elsystem, där nyttan av solpaneler, elbilsladdning och batterilager kan maximeras. Det skalbara systemet ger kontroll och gör det lönsamt och enkelt för företag och privatpersoner att delta i den gröna energiomställningen.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Advisor


Om Ferroamp

Ferroamp AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. 

Webbplats
www.ferroamp.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Ferroamp via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn FERRO ISIN-kod SE0012229920 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Fredrik Breitung CFO [email protected] 070 - 340 76 79