Ferroamp medverkar på Nordens största elbilsmässa

När Nordens största elbilsmässa eCarExpo går av stapeln i Göteborg den 3-5 december är Ferroamp på plats för att visa upp sina innovativa lösningar som kombinerar och optimerar elbilsladdning och solenergi i fastigheter.

Ferroamps EnergyHub ger elbilsägare möjlighet till optimal laddning av elbilen och förutsättning att integrera solenergi och batterilager i fastigheten - idag eller i framtiden. På eCarExpo, Nordens största elbilsmässa, är Ferroamp plats och visar upp systemlösningen.

- Ferroamps marknad är bred med kunder i såväl segmentet för stora kommersiella fastigheter som i det viktiga småhussegmentet, vilket är de vi i första hand kommer att möta på eCarExpo. Allt fler skaffar elbil och med det kommer ett naturligt intresse av att veta mer om hur man kan lösa laddningen av elbilen optimalt, samt hur man kan kombinera sin elbilsladdning med solceller och energilager i fastigheten. Vi ställer ut på mässan för att hjälpa fler fastighetsägare, stora som små, att få till helheten, säger Krister Werner, VD på Ferroamp.

Ferroamp har satsat på en bra placering i mässhallen där hela produktsortiment effektfullt visas upp i en helt ny monter. Besökarna kommer även att kunna få en demo av hur EnergyCloud, gränssnittet för mätning och styrning, ser ut och fungerar.

- Ambitionen med vårt deltagande är dels att få en bred exponering av våra systemlösningar i elbilssegmentet, dels att bygga fler goda kundrelationer. På mässan skapas många goda kontakter, och vi vet från tidigare erfarenheter att det ger positiva effekter för efterfrågan på våra systemlösningar, fortsätter Krister Werner.

Ferroamp medverkar även i scenprogrammet vid flera tillfällen under mässan och kommer bland annat berätta mer om det forskningsprojekt inom V2X som presenterades tidigare i år.

- För första gången samlas projektgruppen för att inför publik och media berätta om potentialen för tvåvägskommunikationen V2X och vad teknologin kan användas till i praktiken, säger Björn Jernström, Grundare och CTO på Ferroamp.

Programpunkten "Så revolutionerar V2X framtidens elnät" presenteras på fredagen, under den så kallade branschdagen, tillsammans med övriga partners i projektet; Polestar, Göteborg Energi, CTEK och Chalmers.

För ytterligare information, kontakta:
Krister Werner, VD, 076-535 86 64

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com

Om Ferroamp Elektronik
Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom greentech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. Ferroamp har erhållit flera framstående internationella miljöpriser. Huvudkontoret ligger utanför Stockholm.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Advisor (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).

Om eCarExpo

eCarExpo är ett fokuserat mässkoncept kring elektrifiering av fordon och genomförs varje år i Stockholm och Göteborg. Bil Sweden är samarbetspartner. Mässan vilar på tre starka ben, expo, provkörning och seminarier. Läs mer på www.ecarexpo.se


Om Ferroamp

Ferroamp är ett svenskt snabbväxande greentech-bolag med inriktning på energi- och effektoptimering av fastigheter. Ferroamps intelligenta mikronät kopplar ihop och styr solpaneler, elbilsladdning och batterilager så att nyttan för fastighetsägaren maximeras. Det skalbara systemet ger kontroll och gör det lönsamt och enkelt för företag och privatpersoner att delta i den gröna energiomställningen.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Advisor (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).

Webbplats
www.ferroamp.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Ferroamp via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn FERRO ISIN-kod SE0012229920 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Kent Jonsson CEO [email protected] 073 810 00 01