Ferroamp medverkar på eComExpo - mässan för framtidens fossilfria nyttotrafik

När eComExpo, mässan för framtidens fossilfria nyttotrafik, går av stapeln i Stockholm den 6-7 april är Ferroamp på plats för att visa upp sina innovativa lösningar som kombinerar och optimerar elbilsladdning och solenergi i fastigheter.

Ferroamp deltar på eComExpo, den nya mötesplatsen för elektrifieringen av transportsektorn, den 6-7 april. I montern presenteras Ferroamps systemlösningar och vi förklarar hur vår teknik överbryggar effektbrist, löser utbyggnad av laddplatser och möjliggör för flera byggnader att dela på solel och energilager.

- Ferroamps marknad är bred med kunder i såväl segmentet för stora kommersiella fastigheter som i småhussegmentet. När nu allt fler kommersiella fordon elektrifieras behöver företag och fastighetsägare lösningar för laddning och det finns ett stort intresse för hur man kan kombinera laddningen med solceller och energilager. Vi ställer ut på mässan för att hjälpa fler fastighetsägare, stora som små, att få till helheten, säger Krister Werner, VD på Ferroamp.

Under eComExpo kan du även lyssna till Ferroamps grundare och CTO, Björn Jernström, som deltar i PowerCircles panelsamtal tillsammans med Ulrika Morild från Vattenfall och Maha Bouzeid från Polarium. De kommer tillsammans att diskutera energilager, som är en viktig del i debatten om elektrifiering. Paneldeltagarna kommer dessutom att beröra frågor som vilka möjligheter, hinder och drivkrafter som finns, ägande samt ekonomisk lönsamhet.

För ytterligare information, kontakta:
Krister Werner, VD, 076-535 86 64

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com

Om Ferroamp Elektronik
Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom greentech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Ferroamp har erhållit flera framstående internationella miljöpriser. Huvudkontoret ligger utanför Stockholm.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Advisor (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).


Om Ferroamp

Ferroamp är ett svenskt snabbväxande greentech-bolag med inriktning på energi- och effektoptimering av fastigheter. Ferroamps intelligenta mikronät kopplar ihop och styr solpaneler, elbilsladdning och batterilager så att nyttan för fastighetsägaren maximeras. Det skalbara systemet ger kontroll och gör det lönsamt och enkelt för företag och privatpersoner att delta i den gröna energiomställningen.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Advisor (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).

Webbplats
www.ferroamp.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Ferroamp via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn FERRO ISIN-kod SE0012229920 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Kent Jonsson CEO [email protected] 073 810 00 01