REGMAR

OBOS ny kund i Norge för FastOuts tjänster

FastOuts samarbetspartner och återförsäljare i Norge, Inviso, har landat den största ordern hittills på den norska marknaden.

Det är OBOS, som är en av Nordens största bostadsbyggare, som tecknat avtal för FastOuts tjänster. Ordervärdet uppgår till 462 000 NOK årligen.

FastOut jobbar i Norge med Inviso som återförsäljare av bolagets tjänster. Avtalet med OBOS är det enskilt största hittills på den norska marknaden.

OBOS-koncernen, som är verksam i Norge och Sverige, bygger och utvecklar bostäder. Via medlemsorganisationen sker också en omfattande bostadsförsäljning av icke nyproducerade objekt. Det är inom den verksamheten som OBOS vässar sin presentation.

"Det här är en viktig order för oss i Norge och riktigt kul att en sån stor aktör som OBOS uppskattar FastOuts tjänster", säger Håkan Lindgren, VD på FastOut.

OBOS tecknar abonnemang för 11 kontor som tillsammans ger ett ordervärde på 462 000 norska kronor årligen uppdelat på månatliga betalningar.

"För oss på Inviso innebär ordern det första stora kedjeavtalet och det är särskilt glädjande att det är en aktör med så stor volym i Oslo. Eftersom vi har skapat nya drönarvyer i hela Oslo under sommaren och hösten är det först nu vi gått ut på marknaden med FastOuts tjänster. Vi har gott hopp om bra tillströmning av abonnemangskunder under den närmaste tiden", säger Lasse Solberg, Head of Commercial på Inviso.

För mer information, vänligen kontakta:

[email protected]

Denna information är sådan information som FastOut Int AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Information lämnades, genom styrelsens försorg, för offentliggörande den 28 januari 2022 09:30.

FastOut Int. AB
Enebybergsvägen 8

182 36 DANDERYD
http://www.fastout.com/
[email protected]

Drönarbolaget FastOut har som ambition att mappa upp värl

den med 360° interaktiva drönarvyer och bli världens största IT-plattform som kopplar samman lokala professionella drönarpiloter med kunder. Via den globala självbetjäningsplattformen kan kunder enkelt beställa drönaruppdrag och få tillgång till databasen med 360° drönarvyer som kan skräddarsys efter behov. Den unika IT-plattformen gör det möjligt att bygga effektiva och nyskapande tjänster inom Virtual Reality, digital kommunikation och marknadsföring.

Mer information om bolaget finns på www.fastout.com


Om FastOut

Prenumerera

Få löpande information från FastOut via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn FOUT ISIN-kod SE0007525738