Stora Eniro-ägare positiva till plan för rekapitalisering

De av Stockholm Nasdaq-noterade Eniros större stamaktieägare, Sebastian Jahreskog, Per Helander och Ilija Batljan, vilka också har utsett ledamöter till Eniros valberedning har uttryckt att de kommer att rösta för styrelsens samtliga förslag vid årsstämman den 7 juni 2017 och att de därmed stödjer styrelsens föreslagna rekapitaliseringsplan.  

De tre storägarnas innehav, direkt och via bolag, uppgår tillsammans till cirka 13 % av såväl aktiekapitalet som rösterna.

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Sandelin, CFO, tel: +46 (0) 8 553 310 00, e-post: [email protected]

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 1 700 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.com, twitter.com/eniro, facebook.com/eniro. 


Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]