PARTNERS FÖR ENIRO DEALS

I april månad beslutades att driva Eniro Deals vidare via en tredjepartslösning. Bakgrunden till beslutet är att Eniro ska fokusera på tillväxt inom sina kärntjänster.

 

I Sverige och Norge tar Let's Deal över den dagliga driften av eniro deals.se och gulesiderdeals.no. I Danmark övertar Downtown driften av krakdeals.dk.

 

- Vi är glada att få till stånd samarbetet med Let's Deal och Downtown, då de båda är bland de största aktörerna i Skandinavien, säger Johan Lindgren, VD och koncernchef Eniro och fortsätter:

 

-Let's Deal och Downtown kommer att driva verksamheten vidare i deras egen organisation, vilket betyder att Let's Deal och Downtown kommer att ansvara för t ex kundservice och ekonomi.

 

Samarbetet trädde i kraft under kvällen den 2 juli i både Sverige, Norge och Danmark.

För mer information kontakta:

Christina Sjölund, pressansvarig tel:  08-55331818

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 2 000 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro.

Bifogade filer

201602089933-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]