NU KAN DU FÅ ENIRO MED DIG PÅ HANDLEDEN

Är du sugen på en kopp kaffe och vill hitta närmaste café? Har det inträffat en olycka och behöver du veta var närmaste sjukhus är, eller har du bara behov att tanka bilen? Nu kan du söka fram detta med Eniro via din Apple Watch.

Anpassningen till Apple Watch är en förenklad version av den mer avancerade Eniro-appen som finns för iOS och Android. Här går det att söka efter 12 förvalda kategorier som ständigt finns tillgängliga vid din handled. Alla kategorierna är förvalda för saker som du kan behöva här och nu, där du befinner dig. Det är kategorier från caféer, pizzerior, livsmedel, till sjukhus och tandläkare.

 

"Med Apple Watch tar de såklart teknologin för wearables till en helt ny nivå och det passar perfekt att ha med sig Eniros sök på detta nya smarta sätt. Vår kärnkompetens är att ge snabba lokala sökresultat, så det är helt naturligt att flytta vårt lokala sök till din Apple Watch. Vi har utvecklat appen så att du ska kunna uppfylla ett antal behov med bra några få klick, och vi är spända på hur användarna kommer att ta emot appen för denna nya plattform," säger Mattias Wedar, SVP User and Customer Experience.

 

När du startar appen får du en översikt över de 12 förvalda kategorierna. Med ett klick får du fram sökresultatet som kan sorteras efter närhet, omdömen eller relevans.

 

Support för Apple Watch kommer med den senaste versionen av Eniro för iOS. Funktionerna i klockan fungerar som en förlängning av appen och sökningarna i din Apple Watch går att få fram i telefonen.

 

Hämta senaste versionen av Eniros app här:https://itunes.apple.com/se/app/eniro.se/id284967245?mt=8

 

De tolv sökkategorierna för Apple Watch är:

 

 • Restauranger
 • Caféer
 • Pizzerior
 • Barer
 • Hotel
 • Biografer
 • Frisörer
 • Bensinstationer
 • Livsmedelsaffärer
 • Apotek
 • Sjukhus
 • Tandläkare

För mer information, vänligen kontakta:
Mattias Wedar, User & Customer Experience, 070-555 22 16, [email protected]

Eniro är ett sökföretag som aggregerar, filtrerar och organiserar lokal information. Vår tillväxt drivs av användarnas ökade mobilitet och multiscreenbeteende, där vi ligger i framkant med moderna tekniska lösningar. I över hundra år har Eniro hjälpt människor hitta lokal information och företag att hitta kunder. Idag är det en multiscreenlösning - våra användare söker information i sin mobil, surfplatta och dator. Mobilannonsering är idag den snabbast växande delen av Eniros affär. Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, oavsett var du är eller vart du ska.

Eniro är ett av de största lokala sökföretagen i Norden och Polen. Bolaget har cirka 2 000 anställda och är noterat på Nasdaq Stockholm sedan år 2000. Under 2014 uppgick intäkterna till 3 002 MSEK, med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 631 MSEK. Mer än 88 procent av Eniros annonsintäkter kommer från multiscreenkanaler. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Mer om Eniro på www.enirogroup.com.

Bifogade filer

201601146130-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]