GATUVY ÖVER SVENSKA SKIDORTER PÅ ENIRO.SE

I kartorna på  eniro.se finns gatuvy över våra klassiska skidorter. Ett sätt att få en försmak på skidsemestern eller bara drömma sig bort en stund.  

 - Gatuvyn ger en bra känsla för hur det ser ut på platsen. Därför har vi tagit fram gatuvy i Sälen, Åre och Idre för att man ska kunna se backarna eller hur stugan man hyrt ser ut, säger Mattias Wedar, VD Eniro Sverige.

Gatuvyerna finns att nå via eniro.se, genom att klicka på karta och därefter gatuvyer.  

Exempel på gatuvy från Åre: http://kartor.eniro.se/m/9mGE9 
Exempel på gatuvy från Idre:  http://kartor.eniro.se/m/9mGvP
Exempel på gatuvy från Sälen: http://kartor.eniro.se/m/9mGlI

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 2 000 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro

Bifogade filer

201602089992-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]