ENIROS KATALOG I NYTT SMIDIGT FORMAT

Gula Sidorna katalogen görs om till ett mindre och smidigare format samtidigt som storleken på texten kvarstår för samma goda läsbarhet. 

 

Den första katalogen i det mindre formatet som kommer ut på marknaden är katalogen för Uddevalla, Åmål, Vänersborg och Trollhättan som börjar distribueras redan denna vecka. Årets katalog har flera nyheter. Bland annat är formatet på katalogen nu mer behändigt (A5) och kartorna är uppdaterade med nya gator i färg för ökad tydlighet.

 

-       Det är alltid roligt med förbättringar och förnyelse. Jag hoppas att alla som bor i Uddevalla, Åmål, Vänersborg och Trollhättan kommer att uppleva katalogen som enkel och lättarbetad.. Parallellt med våra sökverktyg online och mobilt är katalogerna viktiga eftersom så många använder dem, säger Mattias Wedar, VD Eniro Sverige.

 

30 % av svenska folket använder katalogerna minst en gång i månaden. Katalogen består av information från kommunerna (grön del), information från lokal hälsa- och sjukvård, de lokala kartorna och den klassiska företagsinformationen.

För mer information kontakta:

 

Christina Sjölund, PR- och presschef, 072-240 29 30

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 2 000 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro.

Bifogade filer

201602089955-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]