ENIRO VÄLJER FORSMAN & BODENFORS EFTER NORDISK PITCH

Eniro väljer Forsman & Bodenfors till ny nordisk huvudbyrå. Forsman & Bodenfors kommer att agera lead med byråerna LOS & Co i Norge och Umvelt i Danmark i nära samarbete. Eniro och F&B har nu en intensiv tid framför sig när varumärkesstrategin ska konkretiseras och kommuniceras.

 Eniro har inlett en varumärkesresa. Idag har varumärket mycket hög kännedom men positionen lokalt sök behöver tydliggöras. Under våren har Eniro gjort ett grundligt varumärkesarbete, omorganiserat till en nordisk kommunikationsenhet och nu slutfört upphandling av ny huvudbyrå.

 -       Vi har gjort ett grundligt arbete för att hitta rätt samarbetspartner. Vi går nu in i en ny fas i vår kommunikation och vi ser bytet av byrå som en vitalisering. Många aspekter har varit viktiga i vårt val bland annat hög strategisk förmåga, affärsförståelse, digital kompetens, erfarenhet av bransch i starkt förändring och förståelse för nordiskt koordinerat arbete, säger Annica Elmehagen-Lundquist, kommunikationsdirektör Eniro AB.

 Byråerna i Danmark och Norge kommer att skapa nationell marknadsföring parallellt med nordisk i tätt samarbete med Eniro och F&B.

 -       Vi är glada över det nya samarbetet som kommer att vara ett viktigt stöd i Eniros förändringsresa till ett modernt sökföretag med sökverktyg mobilt och online, fortsätter Annica Elmehagen- Lundquist.

 Forsman & Bodenfors belönades för året 2011 med 7 guld och 6 silver på Guldäggsgalan, ett rekordår, har idag ca 100 medarbetare fördelade på två kontor och omsatte 307 MSEK (2011). Eniro kommer att arbeta med Stockholmskontoret.

För mer information kontakta:

Christina Sjölund, PR- och presschef, 072-240 29 3

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 2 000 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro.

Bifogade filer

201602089943-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]