ENIRO UTSES TILL ÅRETS EMPLOYER BRANDING-FÖRETAG FÖR UNGA TALANGER

Universum och NovaAgentum tilldelade igår Eniro det prestigefyllda priset Årets Employer Branding-företag i kategorin mot Young Professionals.

 

- Det är väldig roligt att vårt långsiktiga arbete med employer branding, att attrahera och behålla duktiga medarbetare, uppmärksammas. Det genomsyrar hela vår organisation. Det är verkligen inspirerande att arbeta på ett företag som tar medarbetarfrågorna på så stort allvar, säger Martina Smedman, HR Direktör på Eniro.

 

Motiveringen: "Detta företag har arbetat med employer branding på ett professionellt sätt under lång tid. De har nu gjort en nystart i sitt employer branding-arbete, vilket involverar hela företaget. Det finns ett starkt fokus på frågorna i hela organisationen med en stadig förankring i ledningsgruppen. Företaget har dessutom på ett skickligt sätt lyft fram personer från ett brett spektrum i sin externa kommunikation, vilket bidrar till att öka intresset för företaget och branschen."

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christina Sjölund, presschef tel: 08-553 318 18

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 2 000 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro.

Bifogade filer

201602089919-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]