ENIRO TAR SAMLAT GREPP OM MEDIESÄLJ

Eniro samlar försäljningen för Google Adwords, sponsrade länkar och Scandinavian Ad Networks i en gemensam organisation under namnet Kvasir Media.

-       Medieprodukter är ett växande område och för att öka fokus ytterligare samlar vi all kompetens i en enhet. Det skapar synergier och ger våra annonsörer ett heltäckande erbjudande och ökad konkurrenskraft i digitala medier, säger Mattias Wedar VD Eniro Sverige.

Alla medieprodukter inom Eniro säljs nu under namnet Kvasir Media vilket omfattar sökannonsering och sökordsoptimering, mobil marknadsföring, displayannonsering, hemsidor och videoproduktion.

För mer information kontakta:

Christina Sjölund, pressansvarig tel:  072-240 29 30

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 2 000 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro.

Bifogade filer

201602089984-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]