ENIRO SÖKER SOMMARJOBBARE

Under fyra veckor i sommar 18 juni - 13 juli tar Eniro in 120 ungdomar för att jobba med content. Förutom att skapa 120 sommarjobb och en punktinsats för att förbättra för Eniros användare hoppas Eniro att fler företag ska inspireras och skapa jobb för unga.

 

-      Då vi är inne i en mycket spännande fas med mycket förändringsarbete kommer vi att under några veckor i sommar behöva utöka med extra resurser för att kvalitetshöja vårt grunddata ytterligare, säger Mattias Wedar, VD Eniro Sverige. Att samtidigt kunna hjälpa unga att få sommarjobb är extra glädjande.

 

Ungdomarna ska helst vara i åldern 18 år - 22 år, självgående och ansvarstagande, ha kunskap i Office-paketet, ha vana vid att söka, finna och värdera information på nätet.

 

All rekrytering kommer att ske via två speedrekryteringsdagar 21-22 maj i Kungsträdgården kl 13.00 till 19.00. 

 

http://www.facebook.com/note.php?note_id=396994283678094

För mer information kontakta:

Christina Sjölund, presschef, 072-240 29 30

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 2 000 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro.

Bifogade filer

201602089948-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]